NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

Milonga
24 januari 2018

Wil je ontdekken wat je werkelijk wilt in het leven?
Zie je ook uit naar leiden vanuit eigen kracht?
Het leiden van jouw leven, zoals je dat wenst, het leiden van anderen of leiding geven aan jouw persoonlijke ambitie in het leven?
De NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderchap leert je dit en nog veel meer. We maken gebruik van o.a. NLP, Covey, The Work en opstellingenwerk. 

Details

NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

Milonga
18 april 2018

Een prachtige verdieping, verbreding en verfijning van de Practitioners opleiding. De fantastische 'ontdekkingsreis' door ons brein gaat hier verder! De thema's die aan de orde komen zijn naast het leren en ervaren van nieuwe NLP-technieken, het herkennen en erkennen en veranderen van kernpatronen en overtuigingen, inzicht in de werking en de structuur van emoties en metaprogramma's. Ook werken we met Covey; The Work; Familieopstellingen en Walking In Your Shoes

Details

NLP Surplus

Milonga
30 mei 2018

Voor mensen die de NLP Practitioner en/of Master Practitioner hebben gevolgd wordt van 30 mei tot en met 2 juni 2018 (aankomst op dinsdagavond 29 mei) de unieke NLP Surplus gegeven. Voor iedereen die behoefte heeft aan vernieuwing, verdieping en verbreding. Voor iedereen die nog meer vanuit persoonlijke kracht wil leven. En ook voor degenen die misschien even willen 'bijtanken' in een mooie groep mensen en in Milonga.

Details

NLP Informatieavonden

Vught en Deventer

Wil je kennismaken met JBL trainingen, de trainers en de NLP trainingen? Dat kan natuurlijk. JBL trainingen organiseert regelmatig verhelderende informatieavonden, gecombineerd met uitdagende gratis mini-workshops. Een goede gelegenheid om te ervaren wat NLP voor jou kan betekenen.

Details

NLP - reis van de held

Milonga

Ik ben o.a. geïnspireerd geraakt door "the hero's journey" van Joseph Campbell en de vertaling naar toepassingen door Robert Dilts en Stephen Gilligan, en de werking van familieopstellingen en het voorouderlijke veld. Vanut die inspiratie heb ik in mei 2014 de workshop NLP Master Vervolg - Reis van de Held gelanceerd (eerst nog onder de titel Master Surplus).

Details

Familieopstellingen dagworkshop

Deventer
02 februari 2018
30 maart 2018
29 juni 2018
21 september 2018
30 november 2018

Systemisch Werken (familieopstellingen, organisatieopstellingen) is een van de meest vernieuwende methodes als het gaat om inzicht, veranderingen en persoonlijke groei. JBL trainingen geeft een aantal maal per jaar een workshop Familieopstellingen - Systemisch Werken. Je kunt jouw eigen thema inbrengen en je kunt ook volop representeren in opstellingen van anderen.

Details

Workshop Persoonlijk Leiderschap

Deze workshop is mogelijk als in-company training. Bel daarvoor met Ida Baas 06-29545832.

The Leadership Factory heeft een doeltreffende en unieke training over persoonlijk leiderschap, over hoe je weer eigenaar wordt over jezelf en hoe je effectievere samenwerkingsrelaties aan kunt gaan. We werken onder andere met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en inzichten uit Covey's '7 eigenschappen van effectief leiderschap'

Details