Leiderschap, NLP, Opstellingen, Opleidingen en Workshops voor Persoonlijke en Professionele Groei!

Wij geloven dat ieder mens het verschil maakt. Vanuit onze passie faciliteren wij graag mensen en organisaties om vanuit hun eigen kracht het verschil te maken.

Bij de The Leadership Factory en JBL trainingen ben je op de goede plek voor persoonlijke en professionele groei. Met verhelderende NLP opleidingen, ervaringsgerichte workshops, trainingen Systemisch Werken, Leiderschapstrainingen, Inzichtstrainingen in eigen denken en handelen (incompany) en Teamtrainingen (incompany) bieden wij daarvoor alle mogelijkheden. De persoonlijke invulling die onze trainers aan opleidingen en trainingen geven, maakt deelname tot een leuke, unieke en eigenzinnige ervaring.

De 'why' is hetzelfde, de werkwijze een beetje anders. Daarom hebben we twee organisaties:JBL trainingen (NLP opleidingen en Systemisch Werken) en The Leadership Factory(incompany trainingen voor leiderschap en teamontwikkeling).


NLP

Wie wil kennismaken met de ongekende kracht van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is welkom bij onze verrassende (gratis) workshops en informatieavonden.
De JBL trainingen biedt verschillende gecertificeerde NLP opleidingen en effectieve trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Op de gratis NLP informatieavond en mini NLP workshop laten we je kennismaken met het NLP Communicatiemodel. JBL trainingen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor NLP (nvnlp) en is CRKBO geregistreerd.

Leiderschap

Voor groei in persoonlijk leiderschap en teambuilding voor MT en directieteams verzorgt The Leadership Factory diverse leiderschaps- en communicatietrainingen onder -veel- meer op basis van de inzichten van Covey, Belbin, Collins, Drücker, Senge, etc. Uiteraard zijn de programma's op maat en volledig afgestemd op de wensen van de organisatie.

Agenda

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

opleiding start op
24 januari 2018
Milonga
NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

start op
18 april 2018
Milonga
NLP Surplus

NLP Surplus

eenmalig 4 dagen voor practitioners en masters
30 mei 2018
Milonga
NLP Informatieavonden

NLP Informatieavonden

Gratis interactief kennismaken met NLP
Vught en Deventer
Familieopstellingen dagworkshop

Familieopstellingen dagworkshop

Werken met Familieopstellingen, organisatieopstellingen en Walking In Your Shoes
02 februari 2018
30 maart 2018
29 juni 2018
21 september 2018
30 november 2018
Deventer
Voor meer opleidingen klik hier