Banner jbl trainingen
Activiteiten JBLT voorjaar 2011 maart 2011

NLP Practitioner start op 4 april in Goirle

nog enkele plaatsen vrij

Je kunt nu nog aanmelden voor de uitdagende NLP Practitioner opleiding die op 4 april aanstaande van start gaat in Goirle. De locatie? Het prachtige en inspirerende Landgoed Klooster Nieuwkerk.
Met NLP geef je een krachtige impuls aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is een investering in jouw eigen 'gebruiksaanwijzing' en het leren omgaan met die van anderen. JBL (Jij Bent Leuk) Trainingen biedt met deze veelzijdige NLP Practitioner Opleiding de structuur om inzicht in processen en patronen te krijgen en die te doorbreken. We werken in kleine groepen met intensieve begeleiding op een inspirerende locatie. Bel met ons voor meer informatie of kom naar de Informatieavond.

NLP Informatieavond

8 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur in Vught

Onze NLP Informatieavonden hebben een interactief karakter. Behalve het uitwisselen van informatie laten we je ook de kracht van NLP toepassingen ervaren. Een goede gelegenheid om kennis te maken met de trainers en mentoren en JBL Trainingen. Je bent van harte welkom op deze gratis avond. Aanmelden kan via de site.

NLP Master Practitioner Opleiding start op 13 april

in het prachtige Milonga

Wil je verder ná de NLP Practitioner? Ben je nieuwsgierig naar jouw kernpatronen, waarden en overtuigingen? Wil je meer weten over metaprogramma's en hoe we onszelf daarmee aansturen? Kortom: wil je nog meer keuzevrijheid voor jezelf creëren? Start dan op 13 april samen met ons de NLP Master Practitioner opleiding. We gaan dit jaar weer naar de heerlijke locatie Milonga waar je even in alle rust en vrijheid uit de hectiek kunt stappen. Op de site kun je alle informatie vinden. Uiteraard kun je ons ook bellen.

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Vul dan het afmeldformulier in.