Banner jbl trainingen
Nieuws over samenwerking en uitbreiding juli 2011
cartoon

Het is zover!

Stratos en The Leadership Factory/JBL trainingen hebben de krachten gebundeld!

Al lange tijd geleden vonden we elkaar in visie, aanpak, kwaliteit én als mens. Nu stappen we met een blij hart samen in een alliantie. Een echte win-win, helemaal in lijn met waar zowel Stratos als The Leadership Factory/JBL trainingen voor staan: het sterker maken van mensen en daarmee van de organisaties waarin ze werken.

The Leadership Factory en JBL trainingen gaan met volle toewijding voor het versterken van persoonlijk leiderschap en eigenaarschap via trainingen, in-company workshops en NLP opleidingen. Stratos legt ziel en zaligheid in het ontplooien van individu, team en organisatie via coaching. Beide laten wij ons leiden door wat nodig is om meer in de eigen, authentieke kracht te staan, beide vinden we onze basis in onder meer de principes van Stephen Covey, NLP en Systemisch Werk. Onze alliantie biedt volop mogelijkheden om datgene te kunnen inzetten wat voor jou werkt.

Wat kunnen wij als alliantie voor jou en jouw organistie betekenen?

  • Allereerst gemak. Via Stratos vind je nu ook training en workshops. Via The Leadership Factory vind je nu ook coaching en intervisie. Met dezélfde passie en authenticiteit die je al van ons gewend was.
  • In de intakes kijken we vanaf nu of coaching, training of een combinatie daarvan het best past bij jouw vraag. Je kunt dus een gevarieerder en breder voorstel van ons verwachten, waarbij we gebruik maken van al onze mogelijkheden en nog beter kunnen afstemmen op wat specifiek bij jou of jouw organisatie past.
  • Bundeling van krachten levert gebundelde en krachtige producten op. We zijn trots op ons gezamenlijke product 'NLP in Business'. Een opleiding tot gecertificeerd NLP Practitioner, versterkt en verdiept door persoonlijke business coaching. Met de focus op groei in jouw zakelijke context. In september laten we je hier meer over weten.

Hartelijke groet, Gys Driessen en Ida Baas

Wil je meer weten over Stratos, kijk dan op de site van JBLT.

Feestelijk tintje 1

Om onze alliantie te vieren bieden we graag een win-win voor jou èn een collega, en daarmee voor jouw organisatie. Elke 7e inschrijving op de '7 eigenschappen workshop persoonlijk leiderschap' in 2011 mag gratis een collega meenemen. In deze training kijk je niet alleen naar het 'wat' van de '7 eigenschappen van effectief leiderschap' van Stephen Covey, maar vooral ook naar 'hoe doe ik dat dan?' Lees verder op de site bij de informatie over deze workshop, die tot nu toe alleen als incompany training gegeven werd en nu dus, door de alliantie met Stratos, ook als open inschrijving te volgen is.

Feestelijk tintje 2

Coaching nu ook in ons pallet

We bieden je graag nóg een win-win. Voor elke individuele coaching waarvan de intake in de maand juli 2011 bij Stratos wordt afgenomen, krijg je de 7e sessie er gratis bij. Kijk voor meer informatie over coaching op de site van Stratos en op de site van JBLT.

Verslag JBLT workshopdag

Een geslaagde JBLT NLP Experience

Het verslag van de JBLT workshopdag van 18 juni 2011 is nu op de site te vinden.

Op veler verzoek hebben we besloten de JBLT workshopdag vaker dan één maal per jaar te laten plaatsvinden. Via de site en de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de eerstvolgende workshopdag en het gevarieerde programma.

NLP Practitioner 12 oktober 2011

Start eerstvolgende NLP training in Klooster Nieuwkerk in Goirle

Op 12 oktober heb je weer de mogelijkheid om in te stappen in onze unieke en eigenzinnige NLP Practitoner Opleiding. Voor het bereiken van zo optimaal mogelijk eigenaarschap, het vergroten van de invloed op je eigen leven, het hervinden en uitbreiden van je eigen kracht, het vergroten van de effectiviteit van je communicatie.
In combinatie met een persoonlijke aanpak, de nodige andere invloeden dan NLP alleen (bijvoorbeeld Systemisch Werken/opstellingen) en een prettige omgeving, is de NLP opleiding bij JBL trainingen een onvergetelijke ervaring.
Kijk op de site voor meer informatie over de NLP training of kom op een van de informatieavonden.

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Vul dan het afmeldformulier in.