Banner jbl trainingen
Agenda update augustus 2011
cartoon

Kom kennismaken met de kracht van NLP

Leer jezelf nog meer te Leiden

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke en professionele groei? En wil je daarvoor op de best denkbare plaats zijn? Kom met ons kennismaken om na te gaan hoe Neuro Linguïstisch Programmeren jou kan ondersteunen, kom ontdekken op welke unieke wijze de trainers van JBL trainingen jou daarin faciliteren. De eerstvolgende NLP Practitioner opleiding start op 12 oktober in Goirle. Op 6 september kun je vrijblijvend met ons kennismaken in Vught. Kijk bij Gratis Informatieavonden op de site en geef je op.

 

Hoe word ik leider over mezelf?

Leer de 7 eigenschappen van effectief leiderschap (Covey) echt te integreren

The Leadership Factory verzorgt deze training van 10 dagdelen al zo'n kleine 10 jaar binnen bedrijven. Nu ook toegankelijk als open inschrijving. Je leert niet alleen het WAT van de 7 eigenschappen: wij gaan verder en faciliteren je ook in het HOE. Doelgroep: min. HBO werk- en denkniveau. De training wordt gegeven op een heerlijke locatie waar de omgeving je helpt om even alle aandacht op jouw eigen ontwikkeling te richten. Kijk bij de workshopomschrijving op de site.

 

12 oktober: start NLP Practitioner P10

15-daagse NLP training met certificering

JBL trainingen gaat alweer de tiende NLP Practitioner opleiding starten: op 12 oktober a.s. in Klooster Nieuwkerk in Goirle. De locatie is zo gekozen dat je zelf kunt besluiten of je s'nachts naar huis gaat of op de locatie blijft overnachten. In 4 blokken van 3 dagen en 1 blok van 2 dagen werk je met krachtige methodes en technieken om meer inzicht in jezelf te krijgen en daardoor ook meer inzicht in anderen. NLP gaat over communicatie, over persoonlijke kracht, over effectiviteit en ook over geluk en respect, over de kracht van je onderbewuste, over het leven, over jouw leven en over je werk. De NLP Practitioner bij JBL trainingen is uniek doordat onze benadering verder gaat dan NLP alleen en omdat we zo onze eigen kijk op NLP hebben ontwikkeld. Wil je daar meer over weten? Neem contact met ons op of kom op 6 september op de gratis Informatieavond.

 

Unieke opleiding Advanced Systemisch Werken

Vervolg voor opgeleide familie- en organisatieopstellers

Ben je opgeleid in systemisch werken (familieopstellingen, organisatieopstellingen) en heb je een wens naar meer? Pak deze unieke kans. Peter deVries die voor JBL trainingen ook de opleiding Systemisch Werken geeft komt speciaal vanuit Amerika naar ons voor 2 blokken Advanced Systemisch Werken. Uniek is dat hij tijdens het eerste blok samenwerkt met zijn Amerikaanse collega Marion Gilbert die specialist is op het gebied van het Enneagram. Tijdens dit eerste 4-daagse blok combineren zij de diepe wijsheid van het Enneagram met de fenomenologische inzichten van opstellingenwerk. Het belooft een prachtige training te worden.
Het tweede blok geeft een verdieping in traumawerk en één-op-één opstellingen.
We nemen je voor deze opleiding een stukje mee de grens over en nodigen je uit op onze trainingslocatie in
Noord-Frankrijk (Milonga). De groepsgrootte is beperkt, dus wees er snel bij.

 

Behoefte aan individuele begeleiding?

Stratos ont-wikkelt mensen

Door de Alliantie tussen The Leadership Factory/JBL trainingen en Stratos kun je bij ons terecht voor individuele begleiding/coaching. Door het ruime aantal goed opgeleide en levenservaring rijke coaches kunnen we professioneel en effectief aansluiten bij jouw vraag. Neem een kijkje op de site van Stratos.

 

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Vul dan het afmeldformulier in.