Banner jbl trainingen
Keuze genoeg juni 2012
cartoon

Wees welkom op 1 september

Workshopdag van JBL trainingen en The Leadership Factory

Weer kennis en ervaring ophalen? Nieuwe ideeën opdoen? Mensen ontmoeten? Nieuwe impuls? Zin in een 'uplifting' dag? Kom op 1 september naar de jaarlijkse unieke en eigenzinnige Workshopdag in Wageningen. Voor iedereen.
We bieden je een gevarieerd programma. Je kunt 's ochtends en 's middags kiezen uit een 3-tal workshops. Workshops met NLP, workshops met familieopstellingen en ook een verrassend ander programma. Of je nu al NLP hebt gedaan of nog helemaal niet, er is voor iedereen een aantrekkelijk aanbod. Op de site is meer informatie te vinden over deze heerlijke dag. Voor maar € 30,00 per persoon doe je nieuwe kennis en inspiratie op en word je uiteraard verzorgd met koffie/thee, lunch en een afsluitende borrel. Wees welkom. Geef je snel op want vol is vol.

26 september: start nieuwe NLP Practitioner

weer verder in Milonga......omdat een plek je kan dragen

Stel je voor dat het waar is dat ons gedrag voor 99% onbewust wordt aangestuurd. Dan werkt bewuste gedragsverandering dus niet of onvoldoende. En stel dat je nu toch wel andere keuzes zou willen maken in je gedrag, je gevoel, je denkpatronen?
Dan geeft NLP je inzichten, ervaringen en tools om de wisselwerking tussen gedachten, emoties, overtuigingen en gedrag zo te veranderen dat jouw potentieel ten volle wordt ontwikkeld. Het helpt je in bredere zin te (her)ontdekken wat je werkelijk wilt in je leven en wie je werkelijk bent.

Ida Baas, JBL trainingen geeft unieke en eigenzinnige NLP opleidingen in een geweldige omgeving die je 'draagt'. Een klein stukje verder van huis dan je wellicht meestal doet voor het volgen van een training, en in alle facetten zeer de moeite waard. En wij maken het verschil omdat we willen dat jij ook het verschil maakt: een groepsgrootte van tussen de 8-12 deelnemers waardoor we 'persoonlijker' kunnen werken.
Lees verder op de site over deze mooie training die start op 26 september 2012.

4 x 4 dagen genieten en leren en echt te zijn wie je bent?

Kom deelnemen aan de NLP Master Practitioner

Waar de NLP Practitioner al veel in beweging zet bij onze deelnemers, gaat de Master verder, en dan ook echt verder....
Processen om onbewuste verandering in gang te zetten, om nog meer in je kracht te komen, om jouw overtuigingen te overstijgen en meer mee te kunnen gaan in de flow van het leven. En natuurlijk leer je ook hoe je het allemaal weer door kunt geven. Een mooie opleiding die behalve NLP ook elementen van andere richtingen in zich heeft, zoals systemisch werken (familieopstellingen en structuuropstellingen). En het 'zijn' in Milonga is een ervaring op zich. Groepsgrootte van 8-12 deelnemers, dus veel ruimte en aandacht. 28 november starten we! Meer informatie of inschrijven? Kijk op de site.

En wat doen we nog meer...

Een keuze uit ons aanbod

Wij willen graag jou inspireren en faciliteren om vanuit eigen kracht zelf het verschil te kunnen maken in jouw omgeving. Wij geloven namelijk dan één mens het verschil kan maken.

Met ons aanbod ondersteunen wij jou daarin. Zo geven we regelmatig informatieavonden waarin je kunt kennismaken met NLP en met trainster Ida Baas.

In januari 2013 start weer een jaaropleiding Systemisch Werken | Familieopstellingen. We zijn er supertrots op dat Peter deVries wederom naar Nederland komt om bij ons deze prachtige opleiding te geven. Ook Loeloe Andriol en Ida Baas werken als trainers mee aan dit programma. Vers van de pers is de info te vinden op de site en inschrijven is al mogelijk. Wil je eerst meer weten? Op de workshopdag op 1 september geeft Loeloe 2 workshops. Je kunt deelnemen en ervaren.

Trainingen '7 eigenschappen van persoonlijk leiderschap' geven je optimale mogelijkheden om het verschil te maken en leiderschap te nemen over jezelf. In oktober-november vindt er weer een plaats. 

Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Leadership Factory en JBL trainingen.

Hartelijke groet, een fijne zomer en wellicht tot 1 september!
Ida Baas

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Vul dan het afmeldformulier in.