Banner jbl trainingen
Dagworkshop Familieopstellingen oktober 2012

Workshop Familieopstellingen

krijg inzichten in verborgen patronen

Workshop Familieopstellingen

Systemisch Werken (familieopstellingen, organisatieopstellingen) is een van de meest vernieuwende methodes als het gaat om inzicht, veranderingen en persoonlijke groei. JBL trainingen geeft een aantal maal per jaar een workshop familieopstellingen - Systemisch Werken.

Wat systemisch werken is
Met systemisch werken, oftewel opstellingen, krijg je inzichten in de natuurlijke rangorde in onze familiesystemen en hoe soms verborgen loyaliteit en patronen je kunnen afhouden van volledig en vrij leven, een goede gezondheid, meer balans, authenticiteit, creativiteit en doelgerichtheid of het aangaan van bevredigende relaties. Met opstellingen verkrijg je het inzicht en kun je patronen doorbreken en loslaten.

Wat aan de orde komt
In deze workshop kun je zelf een vraag of thema inbrengen. De opstelling over deze vraag zal inzicht geven in patronen en in de mogelijkheden om die te doorbreken. Je wordt deskundig begeleid door Ida Baas.
Ook kun je volop representeren in opstellingen van anderen. Ervaring leert dat opstellingen van anderen je eveneens persoonlijke inzichten brengen. Je kunt dus ook deelnemen aan de workshop als je zelf geen thema wilt inbrengen. Zowel familie- als structuur- als organisatieopstellingen kunnen aan bod komen.

Waar en wanneer
Zaterdag 24 november 2012 van 10.00 uur tot 17.00 uur. Houd rekening met een mogelijke uitloop van de eindtijd. Begeleiding door Ida Baas, gecertificeerd NLP trainer en begeleider van opstellingen.
Plaats: midden van het land.

Investering
Alleen als representant 50 euro. Breng je een vraag voor een opstelling in dan zijn deelnamekosten 120 euro. Bedrag is incl. lunch, koffie en thee. Bedrijfstarief op aanvraag.

Informatie en inschrijven
Op de site vind je meer informatie over deze dagworkshop Familieopstellingen. Ook kun je via de site inschrijven

En verder
Neem ook een kijkje op de site voor de bijzondere NLP opleidingen van JBL trainingen en de Jaaropleiding Systemisch Werken.  

 

 

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Vul dan het afmeldformulier in.