Banner jbl trainingen
cheer somebody up februari 2013
cartoon

Wees het verschil

elke dag

The best way to cheer yourself up is to cheer somebody else up. En daarmee maak je verschil. Hoe een klein gebaar dan een groot effect kan hebben. Wij worden elke dag uitgedaagd om iets moois toe te voegen aan deze wereld. Aan ieder van ons wordt gevraagd om ons unieke talent daarvoor in te zetten, om het verschil te maken vanuit jouw persoonlijke kracht, op jouw eigen terrein. En daarin is het tijd om zichtbaar te worden, je plek te kiezen, je standpunt te bepalen. Zodat we samen daarmee iets moois toevoegen aan deze wereld.
Mijn overtuiging is dat een enkel mens vanuit zijn/haar persoonlijke kracht, een belangrijk verschil kan maken. Met mijn passie en mijn werk voor The Leadership Factory en JBL trainingen lever ik daar heel graag een bijdrage aan.

Ida Baas

 

JBL trainingen

de reden achter de naam

Jij Bent Leuk trainingen, het opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling door middel van NLP en familieopstellingen, heeft deze naam niet voor niets gekozen. Wij geloven namelijk dat je goed en leuk bent zoals je bent, met alle eigenaardigheden die daarbij horen. Hoe meer jij jezelf durft te zijn met al die eigenaardigheden - die we overigens allemaal hebben - hoe meer jij werkelijk kunt doen wat je echt wilt, waar je goed in bent en hoe meer je daarmee bijdraagt aan de wereld.
Wij faciliteren je graag om vanuit persoonlijke kracht het verschil te maken. En met onze NLP trainingen maken wij het verschil! Daar mag je ons aan houden.

Op 3 april start de (12e) NLP Practitioner Opleiding en op 17 april de (5e) NLP Master Practitioner opleiding. In beide opleidingen zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.


 

The Leadership Factory

partner in persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap gaat over leiden vanuit wie je bent!  De klanten die ons weten te vinden voor het versterken van persoonlijk leiderschap, weten dat een bedrijf alleen kan veranderen als je vertrekt vanuit de mens.
Schrijver Hans Peter Roel koppelt leiderschap en verandering in zijn boek 'De Ontkooing' aan moed: o.a. de moed om te zeggen wie je werkelijk bent | de moed om op je intuïtie af te gaan | de moed om tegen bestaande overtuigingen in te gaan | de moed om voor je dromen en wensen te gaan | de moed om creatief te zijn | de moed om dicht bij jezelf te blijven | de moed om je levensdoel te vinden en te volbrengen. En mensen die dat durven en kunnen maken het verschil in hun bedrijf. Moed is een van de kenmerken van persoonlijk leiderschap.
Op de site van The Leadership Factory is meer te lezen over onze programma's en werkwijze.


Familieopstellingen

verandering door aanvaarding

Op 13 maart geeft Ida Baas een workshop Familieopstellingen. In deze workshop kun je zelf een vraag of thema inbrengen en je kunt ook deelnemen als representant. Een opstelling geeft inzicht in patronen en laat mogelijkheden zien om die patronen te doorbreken of los te laten.
Kijk op de
site voor meer informatie.

 

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Vul dan het afmeldformulier in.