Banner jbl trainingen
Nieuwe NLP Practitioner start in de lente februari 2014
cartoon

In de lente begint de nieuwe NLP Practitioner

Een krachtige impuls aan je persoonlijke en professionele groei

Het is onze passie om bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jou zodat jij het verschil kunt maken zoals jij dat wilt.
Wij maken met onze unieke aanpak, onze aandacht voor jou, het delen van onze kennis en ervaring, en het verder kijken dan NLP alleen, de NLP Practitioner bij JBL trainingen tot een overgetelijke ervaring.
 

NLP gaat over leiderschap, over het stellen van doelen en persoonlijke groei. Over het (her)vinden van je persoonlijke kracht en het opheffen van blokkades die succes in de weg kunnen staan. 
Neuro Linguïstisch Programmeren is een communicatie- en veranderingsmethodiek die gebruik maakt van je onbewuste processen. NLP is vooral: de kracht uit jezelf halen en anderen motiveren dit ook te doen. 

Wij geloven dat werken in een 'holding environment' alle ruimte en mogelijkheden geeft om optimaal te leren en te ontwikkelen. Zo'n omgeving hebben wij gevonden in 'Milonga'. Je moet er wel even voor rijden, maar vier keer vier dagen vertoeven op zo'n heerlijke plek in alle rust, ruimte en vrijheid, vergoedt dat ruimschoots. 

We starten op woensdag 26 maart 2014. Kijk hier voor meer informatie en voor de data van de overige blokken van de NLP Practitioner.  

Natuurlijk kun je eerst komen kennismaken! Informatieavonden

 

 

Gratis Interactief Kennismaken met NLP op de Informatieavond

en kom afrekenen met de vooroordelen over NLP

Waar gaat NLP eigenlijk over? Wat is het nu? Wie is Ida Baas en wat beweegt haar om NLP te geven? Waarin kunnen de trainer en de assistent-trainers jou ondersteunen? Hoe gaat het in zijn werk? Waarom eigenlijk gekozen voor de locatie 'Milonga' in Noord-Frankrijk? Wat is het effect van vier keer vier aaneengesloten dagen? Wat ga je eigenlijk leren? Hoe kun je het toepassen? Wat ga je ermee bereiken? Welke effect gaat deze persoonlijke ontwikkeling op jou hebben?

Kom kennismaken en antwoorden halen op deze en vele andere vragen op een gratis Informatieavond. Een interactieve avond waarop ook ruimte is om een NLP toepassing uit te proberen. 

Let op: Ingelaste Informatieavond op donderdag 20 februari van 19.30-21.30 in Wageningen. Overige data zijn op de site te vinden. 

Je bent van harte welkom. Geef je even op via de site zodat we op je komst kunnen rekenen.

 

In onze volgende nieuwsbrief gaan we uitgebreider in op onze andere activiteiten. Wil je al meer weten over The Leadership Factory, neem dan een kijkje op de site of bel met Ida Baas 06-29545832.  Van de activiteiten van JBL trainingen (NLP en Opstellingen) vind je hiernaast in de agenda een overzicht en kun je voor meer informatie de site raadplegen

The Leadership Factory | JBL trainingen

Hartelijke groet,

Ida Baas
www.jblt.nl

 

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Vul dan het afmeldformulier in.