NLP Surplus

NLP Surplus: een unieke verdieping en verbreding

Voor mensen die de NLP Practitioner en/of Master Practitioner hebben gevolgd wordt van 30 mei (aankomst op dinsdagavond 29 mei) tot en met 2 juni 2018 de unieke NLP Surplus gegeven. Voor iedereen die behoefte heeft aan vernieuwing, verdieping en verbreding. Voor iedereen die nog meer vanuit persoonlijke kracht wil leven. En ook voor degenen die misschien even willen 'bijtanken' in een mooie groep mensen en in Milonga.

Wat gaat het je brengen
Je krijgt echt de surplus op je NLP opleiding, of je nu alleen de practitioner hebt gevolgd of ook al de master hebt gedaan.
We werken deze dagen vooral met methoden zoals opstellingenwerk (familieopstellingen, structuuropstellingen en organisatieopstellingen) en ook ander persoonlijk proceswerk vanuit NLP. De nieuwe methode ´Walking In Your Shoes´ zal zeker deel uit gaan maken van deze dagen. Een veelbelovende en krachtige methode. 

Trainer
Ida Baas. 

Echt een andere manier van werken....
Ben je nog gewend van de NLP opleidingen dat je nieuwe processen en technieken aangeboden krijgt door middel van uitleg en een demo, dan zul je merken dat deze 4 dagen van de NLP Surplus anders van opzet zijn. Het is geen opleiding mar vooral experience. Kijk voor meer informatie bij inhoud.

Een weerzien met Milonga
Ook wel genoemd: de 'holding environment'. Fons en Marianne staan weer voor ons klaar om op hun bekende gastvrije en liefdevolle wijze ervoor te zorgen dat jij en wij ons kunnen richten op het proces, de ontwikkeling, onszelf, onze eigen weg in een gedragen omgeving. 
Neem alvast een kijkje op de vernieuwde site van Milonga.

  Milonga

Inhoud van de NLP Surplus

Jij bent degene die voor een groot gedeelte de inhoud bepaalt. En natuurlijk met jou ook de andere deelnemers. Hoe dat werkt?
We bieden een omgeving die het mogelijk maakt dat jouw vraag/jouw proces centraal staat. Dat betekent dat we van te voren niet precies weten hoe het 'programma' er uit ziet. Wat we wel weten is dat iedereen aan de beurt komt om zijn/haar thema of vraag in te brengen en dat we op dat moment besluiten welk proces daarbij hoort. Dat kan een NLP proces zijn. De ervaring leert dat we vaker kiezen voor een (familie)opstelling of ander persoonlijk proceswerk. Het geweldige van de NLP Surplus is, dat het eigenlijk meer een procesblok is dan een opleidingsblok (dus je hoeft niet of nauwelijks te 'gidsen'). En jij bepaalt met welke vraag je wilt gaan werken om nog meer vanuit jouw persoonlijke kracht te kunnen leven.

En er is nog meer....

Behalve dat er voor iedereen een persoonlijke vraag/thema wordt uitgewerkt, worden er ook werkvormen aangeboden zoals systemisch werken (familie- en/of organisatieopstellingen), meditaties en Walking In Your Shoes.
Walking In Your Shoes vertoont verwantschap met opstellingenwerk en werkt bijna altijd met één representant. In de fysieke beweging van het lopen (walking) loopt de representant in de schoenen van het thema of de vraagstelling of een persoon of een hulpbron. Door gewaarwording en beweging te combineren komt men op een dieper niveau van inzicht en een hoger niveau van mededogen. De loper ervaart een shift in bewustzijn en toont fysiek en emotioneel datgene wat bij het gelopen thema of vraagstelling hoort. Hierbij combineert WIYS op liefdevolle wijze onze lichaamswijsheid, innerlijk weten en invoelend vermogen. Verborgen informatie wordt zichtbaar, onbewuste motieven en verbanden worden helder, met opmerkelijk resultaat. De mogelijkheden met WIYS zijn ongekend groot in een ogenschijnlijke simpelheid.

De deelnemers van de Surplus in mei van dit jaar hebben al met deze krachtige methode kennis gemaakt. 

Dus geen opleiding en meer een 'experience'
En misschien zou je ook wel kunnen zeggen dat het persoonlijke coaching is, in en met een groep. En heb je nu je dit leest mogelijk nog geen concrete vraag, terwijl je wel merkt dat je weer behoefte hebt aan verbreding en verdieping.....ook dan ben je van harte welkom en zul je zeker krijgen wat je wenst.

Een kleine groep van 10 deelnemers
We willen graag persoonlijk werken en aandacht hebben voor iedereen in deze 4 dagen. Daarom een beperkte groep van maximaal 10 deelnemers.

rust en ruimte

Meer informatie? Bel of mail Ida gerust. Ook kunnen we je ervaringen laten uitwisselen met deelnemers aan de NLP Surplus van 2012, 2013, 2014, 2015 en het voorjaar van 2016. Kijk hier voor de contactgegevens.

Datum NLP Surplus

Wanneer
Woensdag 30 mei 2018 om 9.00 uur (aankomst dinsdagavond 29 mei) tot en met zaterdag 2 juni 2018 rond 13.00 uur. Inschrijven mogelijk, maximaal 10 deelnemers. 


We starten woensdag om 9 uur. Je bent de avond van te voren welkom op Milonga. Je kunt er voor kiezen om na je werk te gaan rijden en in de avond aan te komen. Je kunt er ook voor kiezen om eerder aan te komen en om 19.00 uur deel te nemen aan een maaltijd. Tegen die tijd inventariseren of je dinsdagavond mee wilt eten. 

Waar
MilongaLe Coq Banni, 02140 Jeantes, Frankrijk. Tel: 0033 323 988 559.

Gastvrouw en gastheer: Marianne van der Hilst en Fons van Lieshout.
Milonga is gehuisvest in een twee verdiepingen tellend landhuis aan de rand van het bos in het gehucht Le Coq Banni in Noord Frankrijk, net over de Belgische grens. Het is een kleine 3 uur rijden vanuit Breda. Het landschap met zijn heuvels en dalen ligt in de uitlopers van de Ardennen, de Thiérache. Carpoolen is te regelen.
Prijs voor de NLP Surplus

Voor de training/workshop 'NLP Surplus' van 4 dagen betaal je € 345,00 exclusief verblijfkosten. Betaling in termijnen is mogelijk in overleg.

De kosten voor het verblijf op Milonga bedragen voor 4 nachten:
€ 340,00 voor een kamer alleen (indien beschikbaar)
€ 262,50,00 voor een gedeelde kamer. 
Dit is inclusief 4 overnachtingen, alle maatlijden, koffie en thee, fruit en vruchtensappen en wijn of bier bij het diner. 

Na inschrijving ontvang je van ons een factuur.

Maximum aantal deelnemers is 10.

Vragen over onze opleidingen en work-shops? Neem dan contact met ons op:

06-29 54 58 32

ida@jblt.nl