Workshop Walking In Your Shoes

2 daagse workshop Walking In Your Shoes door co-founder Joseph Culp

Ben je op zoek naar helderheid over belemmerende patronen of kernovertuigingen die je tegenhouden om te leven zoals je wilt? Wil je uitzoeken wat de dynamiek van een relatie is? Wil je weten waarom je bepaalde symptomen hebt en wat de weg is naar welzijn? Wil je misschien weten wat er in jouw team, bedrijf of project aan de hand is waardoor de dingen toch niet gaan zoals je zou willen? Of begeleid je mensen en wil je ontdekken wat deze nieuwe methode jou als professional kan bieden? Heb je andere vragen die te maken hebben met jouw persoonlijke ontwikkeling, werk en relaties?
Dan is deze 2-daagse workshop voor jou! 

For English PDF version click here

Kijk bij WIYS voor uitgebreide informatie over wat Walking In Your Shoes is, hoe het werkt en wat je ermee kunt. 

Unieke Body/Mind-techniek voor inzicht en transformatie

In deze 2-daagse workshop krijg je als deelnemer alle mogelijkheid om jouw persoonlijke vraagstukken in te brengen die vervolgens onder begeleiding van Joseph Culp (co-founder van WIYS®) 'gelopen' worden. 
Walking In Your Shoes is een Body/Mind-techniek die empathie, mindfulness, beweging en lichaamswijsheid combineert. Deze eenvoudige maar krachtige methode werkt op een diep niveau, maakt patronen en relaties inzichtelijk en maakt gebruik van het zelfherstellend en transformerend vermogen van ons lichaam. 

De manier van werken vertoont verwantschap met (Familie-)opstellingenwerk. Een vraag of thema wordt door een representant, de 'Walker' of door de persoon zelf 'gelopen' (de 'Walk'). De 'Walker' loopt in de spreekwoordelijke schoenen van de persoon of het thema. Tijdens de 'Walk' komt de 'Walker' in contact met het dieper weten ofwel met de lichaamswijsheid. Joseph leidt als facilitator, de 'Walker' door het proces waardoor het lichaam direct ervaart hoe het beweegt van blokkade naar eigen innerlijke hulpbronnen en transformatie. 

Deze 2-daagse workshop wordt gegeven door Joseph Culp die een van de twee Amerikaanse grondleggers is van Walking In Your Shoes. Lees bij WIYS meer over hoe de methode is ontstaan en informatie over de grondleggers.
Deelname aan een van beide workshopdagen is ook mogelijk. 

Joseph Culp is de facilitator op deze twee dagen. Het is een unieke kans om met de co-founder van de methode te werken. In oktober 2018 start hij in Nederland bij JBL trainingen de opleiding tot Walking In Your Shoes Facilitor. Mocht je na het volgen van deze 2-daagse workshop besluiten deze opleiding te volgen dan ontvang je € 150 korting op de opleiding. 

 

Data 2 daagse workshop Walking In Your Shoes

De workshop vindt plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni 2018, op beide dagen van 10:00 tot 18:00 uur (incl. lunch).
Locatie: De Horizon, Koningin WIlhelminalaan 20, 7415 KS  Deventer.

Wil je aan één workshopdag deelnemen i.p.v. twee? Dat kan!. Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier. Maximaal aantal deelnemers: 15. Deelnemers die inschrijven voor beide dagen hebben voorrang bij inschrijving. 

Prijs 2-daagse workshop Walking In Your Shoes

De kosten voor de workshop, incl. koffie/thee en lunch bedragen € 150 voor één dag en € 300 voor beide dagen. Indien je na het volgen van deze workshop besluit om deel te nemen aan de opleiding tot Walking In Your Shoes Facilitator met startdatum 11 oktober 2018, dan ontvang je € 150 korting op de opleidingskosten.

Kijk hier voor informatie over de opleiding. 

 

Vragen over onze opleidingen en workshops? Neem dan contact met ons op:

06-29 54 58 32

ida@jblt.nl