NLP Opleidingen tot NLP Practitioner en NLP Master

NLP, oftewel Neuro Linguïstisch Programmeren, gaat over leiderschap,  over het stellen van doelen, over persoonlijke groei. En over het opheffen van persoonlijke blokkades die succes vaak in de weg staan. En bij Jij Bent Leuk trainingen staat NLP ook voor jezelf nog leuker gaan vinden met alles wat er bij hoort!
Als je meer inzicht krijgt in beperkende en bekrachtigende gewoontes  en overtuigingen kun je gerichter werken aan resultaten zoals jij die wenst. Dat is de eerste, belangrijke stap naar zakelijk en persoonlijk succes en geluk. Bovendien richt NLP zich op communicatie met jezelf en met anderen. Ná NLP zal je communicatie dan ook effectiever, soepeler en doelgerichter verlopen. Maar bovenal zul je ervaren dat je meer invloed op jezelf kunt uitoefenen en 
verantwoordelijkheid neemt voor je eigen geluk. Met NLP leer je jouw eigen gebruiksaanwijzing ontcijferen en veranderen. 

Gecertificeerde NLP Opleidingen
JBL trainingen geeft verschillende gecertificeerde opleidingen Neuro Linguïstisch Programmeren waarbij er in een mooie mix van theorie en praktische oefeningen wordt ervaren en geleerd.
De opleidingen bieden dan ook méér dan NLP alleen en dat is mooi, want wie wil er nu niet breder kijken? De persoonlijke invulling en zeer brede kenis die Ida Baas aan de opleidingen meegeeft, maakt deelname tot een leuke, unieke en eigenzinnige ervaring.
JBL trainingen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van NLP NVNLP en geregistreerd bij de CRKBO.

De NLP opleiding bestaan uit 2 opeenvolgende delen:
de NLP Practitioner en de NLP Master-Practitioner.
Voor kennismaking ben je welkom op onze gratis Informatieavonden met mini NLP workshop. Kijk hiernaast in de agenda voor mogelijkheden en inschrijving

Combinatie met Persoonlijk Leiderschap
JBL trainingen gebruikt NLP als stevige basis en bouwt verder op die basis met Persoonlijk Leiderschap onderwerpen. Kijk bij de respectievelijke NLP Practitioner en NLP Master trainingen om te lezen wat deze extra voor jou betekent. 

Jij staat centraal
Je leert NLP-technieken, methoden en processen om inzicht in jezelf te krijgen. Inzicht in anderen volgt dan vanzelf. Of het nu gaat om relaties, leiderschap, werksituaties, ouderschap, verkoop, samenwerking, ondernemerschap of vriendschappen: het begint telkens bij jou. Jij bent de maker van je eigen leven. Wil je meer keuzemogelijkheden in jouw leven? Dan bieden wij een NLP opleidingstraject dat steeds op jou is afgestemd.

Onbewust en grenzeloos leren 
De trainingsgroepen bestaan uit minimaal 8 en maximaal 15 personen. Veel persoonlijke aandacht dus! Het volgen van een NLP training is een goede gelegenheid om mensen te leren kennen die, net als jij waarschijnlijk, op zoek zijn naar bepaalde verdieping in hun leven en in hun rol op hun werk of in hun ondernemerschap. NLP gaat ervan uit dat het grootste deel van het leren op onbewust niveau gebeurt. Dat zorgt ervoor dat het leereffect in een groep grenzeloos groot is. Bovendien schept het samen ontdekken, leren en oefenen een band, die nog eens wordt verstevigd door het feit dat je een aantal dagen samen met elkaar optrekt. En natuurlijk horen gezellig samen eten, lachen, ervaringen en verhalen uitwisselen, genieten van de natuur, enzovoort, daar ook bij.

JBL trainingen maakt het uniek door het werken op geweldige locaties
Wij kiezen bewust voor locaties die passen bij wat wij doen en bij onze missie. Dus werken we op een kleinschalige trainingslocatie die jouw leerproces ondersteunt, waar je je thuis voelt en waar goed voor ons wordt gezorgd. Een 'holding environment' noemen we dat. En met onze groep alleen, dus alle ruimte. En dicht bij de natuur, in de watten gelegd door mensen die het gastheerschap verstaan.
We nodigen je graag uit om een stukje mee over de grens te gaan naar Milonga, in Noord-Frankrijk, net over de Belgische grens. Je laat alles even achter je om de volle tijd en aandacht aan jezelf te besteden, dat ben je immers ten volle waard en dat past ook bij de grote investering die je doet. 

Jouw onderbewuste als bondgenoot
Je onderbewustzijn is een belangrijke bondgenoot, waarvan je je (de naam zegt het al) meestal niet bewust bent. Je onderbewustzijn waarschuwt je voor gevaar, verschaft je onbewust de juiste informatie en geeft je vaak de kracht om met een bepaalde situatie om te gaan. Tijdens de NLP training word je je onderbewuste steeds meer bewust, en leer je de kracht die ervan uitgaat herkennen, erkennen én gebruiken. Je gaat als het ware beter met jezelf communiceren.

Afwisselende leerstijlen
Je eigen leer- en ontwikkelproces lopen binnen de NLP-opleiding parallel aan het leren toepassen van de NLP interventies bij anderen.
Dus, je ondergaat de NLP methodieken tijdens de opleiding en je vult je eigen 'gereedschapskist' waar jij jouw leven lang plezier en gemak van zult hebben. En vervolgens leer je hoe je die methodieken bij anderen kunt toepassen.
Een afwisseling van verschillende leerstrategieën, praktijkervaringen en theorie houdt de opleidingen uitdagend en effectief. NLP-theorie, de nodige aanvulling, eigenzinnige kijk van de trainers én het 4-elementenmodel zorgen voor een uitdagend en veelzijdig programma.

Studiematerialen
Als deelnemer aan de NLP opleidingen en trainingen van JBL trainingen krijg je alle benodigde studiematerialen beschikbaar gesteld. Denk daarbij onder meer aan de complete syllabus en hulpmiddelen als grondkaarten en schematische overzichten. Je kunt de syllabus thuis gebruiken om te oefenen en na afronding van de NLP training als oefenmateriaal en naslagwerk.

Cumulatief, dus praktijkgericht
De NLP stof is 'cumulatief'. Dat wil zeggen dat wat je de eerste dag leert gebruik je de volgende dagen bij de oefeningen. Daarnaast zul je merken dat je door wat je leert tijdens de opleiding, je tussen de blokken door al dingen in je leven anders zult gaan zien en ervaren; jouw veranderproces start vanaf de eerste dag.

Wil je meer weten over de NLP opleidingen?
Lees dan verder onder de volgende linken:

Agenda

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

opleiding start op
19 april 2023
Milonga
NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

start op
12 april 2023
Milonga
NLP Surplus

NLP Surplus

eenmalig 4 dagen voor practitioners en masters
Milonga
Familieopstellingen dagworkshop

Familieopstellingen dagworkshop

Werken met Familieopstellingen, organisatieopstellingen en Walking In Your Shoes
10 februari 2023
Deventer
Walking In Your Shoes Facilitator

Walking In Your Shoes Facilitator

Opleiding tot Facilitator van Walking In Your Shoes.
12 januari 2023
Deventer
Voor meer opleidingen klik hier

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

Milonga
19 april 2023

Wil je ontdekken wat je werkelijk wilt in het leven?
Zie je ook uit naar leiden vanuit eigen kracht?
Het leiden van jouw leven, zoals je dat wenst, het leiden van anderen of leiding geven aan jouw persoonlijke ambitie in het leven?
De NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderchap leert je dit en nog veel meer. We maken gebruik van o.a. NLP, Covey, The Work en opstellingenwerk. 

Details

NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

Milonga
12 april 2023

Een prachtige verdieping, verbreding en verfijning van de Practitioners opleiding. De fantastische 'ontdekkingsreis' door ons brein gaat hier verder! De thema's die aan de orde komen zijn naast het leren en ervaren van nieuwe NLP-technieken, het herkennen en erkennen en veranderen van kernpatronen en overtuigingen, inzicht in de werking en de structuur van emoties en metaprogramma's. Ook werken we met Covey; The Work; Familieopstellingen en Walking In Your Shoes

Details

NLP Surplus

Milonga

Voor mensen die de NLP Practitioner en/of Master Practitioner hebben gevolgd wordt de unieke NLP Surplus gegeven. Voor iedereen die behoefte heeft aan vernieuwing, verdieping en verbreding. Voor iedereen die nog meer vanuit persoonlijke kracht wil leven. En ook voor degenen die misschien even willen 'bijtanken' in een mooie groep mensen en in Milonga.

Details

NLP Informatieavonden

Vught en Deventer

Wil je kennismaken met JBL trainingen, de trainers en de NLP trainingen? Dat kan natuurlijk. JBL trainingen organiseert regelmatig verhelderende informatieavonden, gecombineerd met uitdagende gratis mini-workshops. Een goede gelegenheid om te ervaren wat NLP voor jou kan betekenen.

Details

JBL Topjaar

Milonga
31 januari 2023

Een vol jaar stappen maken in je persoonlijke proces. Het logische en verdiepende vervolg op de NLP Master Practitioner. Uniek en alleen bij JBL trainingen. Het vergroten van je innerlijk leiderschap en krachtig en vrij je eigen plek innemen. Met Field Based NLP, Walking In Your Shoes, Opstellingen, Reis van de Held, Innerlijk Kindwerk, SoulRetrieval, Meditaties, etc. 

Details