Ervaringen met The Leadership Factory en JBL trainingen

"De trainingen van The Leadership Factory bieden een duidelijke meerwaarde: de deelnemers leren niet alleen trucjes, maar krijgen echte tools aangereikt om zichzelf positief te ontwikkelen. Ze krijgen het inzicht om als mens en leidinggevende te groeien. Ook het team beter laten presteren is een belangrijke toegevoegde waarde gebleken. De effecten zijn ook tijdbestendig."
Erik Oliemans, toen (in 2001) Commandant Opleidingen van de Koninklijke Landmacht; later werd hij als Generaal-majoor Plaatsvervangend commandant der Luchtstrijdkrachten.

"De trainingen die The Leadership Factory voor Wegener geeft verschaffen inzicht, zelfbewustzijn en instrumenten om zowel in werk als privé effectiever te zijn, en weer 'zelf aan het stuur te zitten'. Dat vind ik een belangrijk resultaat. The Leadership Factory biedt effectieve tools voor mens en manager."
Heinz Reinink, directeur P&O Wegener NV

"Als ik terugkijk op wat NLP bij JBL trainingen mij heeft gebracht, dan is het eerst en vooral dat ik mijzelf heb leren kennen en veel meer bereid ben om naar mijn eigen rol te kijken in de relatie met anderen. Zeker als het niet zo lekker loopt in die relatie. Verder ben ik aardiger geworden voor mezelf. Ik realiseer me dat er verschillende delen in mijzelf zijn, die het niet altijd met elkaar eens zijn. Echter de wetenschap dat ze het allemaal goed met me voor hebben en van daaruit op zoek gaan naar dat stuk wat hen verbindt is leuk.
In relatie met anderen ben ik veel milder geworden, vroeger dacht ik nogal zwart-wit, nu heb ik veel meer grijstinten leren kennen. De prikkel is te onderzoeken wat de ander drijft en van daaruit samen te zoeken naar het gemeenschappelijke. Voorheen was ik erg bezig met mijn eigen beeld van de wereld, mijn waarheid. Ook mijn omgeving zegt dat ik veranderd ben, milder, meer luisterend en minder sturend. Weet je, de dingen kosten dan ook minder energie, maar het duurde even voordat ik dat doorhad."
Willeke Heling, manager en teamcoach bij VWA

"Met de opleidingen van de JBLT Groep kon ik effectieve NLP technieken toevoegen aan mijn gereedschapskist. Ik wilde NLP meer integreren in mijn werk als coach, en mezelf een meer structurele en procesmatige manier van werken eigen maken. Het volgen van de NLP opleidingen (practitioner en master-practitioner) was voor mij een echte 'life-changing experience', zeker bij JBL trainingen! De trainers bieden je de mogelijkheid op eigen kracht flink te groeien, zowel in je privéleven als in je werk. Je krijgt je diploma dus niet alleen voor de stof en de technieken die je leert, maar ook voor de uitdaging die je zelf bent aangegaan in je eigen persoonlijke ontwikkeling."
Gijs Driessen, directeur Stratos BV

"Als zelfstandig ondernemer vind ik het belangrijk om mezelf zo breed mogelijk te ontwikkelen. Mijn horizon verbreden. Je wordt steeds geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en aspecten. Bijvoorbeeld actieve acquisitie, of het voeren van sollicitatiegesprekken. Al tijdens de NLP Master-Practitioner opleiding gebruikte ik de geleerde technieken als leidraad in gesprekken. Dat was voor mij een heel praktisch inzetbare tool. In het kader van mijn modelleeropdracht modelleerde ik een commerciële 'kei' in acquisitie. Daar heb ik veel van geleerd."
Joan Blaas, directeur Pro Media Group

 

Agenda

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

opleiding start op
25 maart 2020
Milonga
NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

start op
27 november 2019
Milonga
NLP Surplus

NLP Surplus

eenmalig 4 dagen voor practitioners en masters
22 september 2020
Milonga
NLP Informatieavonden

NLP Informatieavonden

Gratis interactief kennismaken met NLP
Vught en Deventer
Familieopstellingen dagworkshop

Familieopstellingen dagworkshop

Werken met Familieopstellingen, organisatieopstellingen en Walking In Your Shoes
04 oktober 2019
13 december 2019
Deventer
Voor meer opleidingen klik hier