Ervaringen met The Leadership Factory en JBL trainingen

"Dank voor alle wijze lessen in Milonga. Soms denk ik: ik heb zóóó veel geleerd, en soms heb ik het gevoel dat ik pas begin... Hoe dan ook, ik heb genoten, geleerd, gelachen en gehuild. De training s een grote verrijking voor mij. En de opleiding heeft me ook door een minder fijne periode in mijn leven heen gesleept."
deelnemer NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Ik kan niet anders zeggen dan dat ik me heel dankbaar voel dat jij met je professie op mijn pad bent gekomen en me de weg hebt gewezen. Je integriteit heeft me ook het vertrouwen gegeven om je te willen volgen. Ontzettend bedankt hiervoor! Ik kijk met veel bewondering naar jouw professionele aanpak. Ik gun iedereen op jou op hun pad tegen te komen."
deelnemer NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Ik kan geen reden bedenken om mensen niet aan te raden NLP bij JBL trainingen te gaan doen, ik kan geen mensen voor de geest halen die hier niet iets aan zou hebben. Zeker voor techneuten, waaronder ik mezelf zie, is het een enorme verrijking en totaal wat anders. Je gaat als het ware op reis met jezelf en herondekt jezelf. Het heeft geen zin om mijn eigen ervaringen tot in detail te delen met degene die ik NLP aanraad omdat hij/zij zijn eigen route zal bewandelen. Iedereen is met zijn eigen persoonlijke puzzel bezig die totaal verschillend is. Zowel qua voorstelling als het aantal stukjes. Iedereen is uniek en dat maakt het zo leuk". 
deelnemer NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Hartelijk dank voor het vertrouwen dat je me hebt gegeven en het vertrouwen wat je me hebt doen voelen en ervaren. Dat is buitengewoon waardevol voor me".
deelnemer NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Wat heb ik weer genoten! En met bewondering naar je gekeken. Volgens mij heb je geen idee hoeveel ik van je leer. In het oordeelvrij blijven, in het durven vertrouwen op het niet weten, in gewoon nieuwe dingen doen en uitproberen, in het trouw blijven aan jezelf, in hoe je Walks begeleidt, in hoe je aansluit en meesterlijk meebeweegt in dat wat er is in je oefeningen. Dank je wel dat ik je mentor mocht zijn en vooral dank je wel voor wie je bent en hoe je bent!"
mentor in de NLP Practitioner en Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Ontzettend bedankt voor je goede begeleiding tijdens mijn (ontdekkings-)reis. Het was niet altijd een makkelijke reis, maar mede dankzij jou heb ik doorgezet. En kijk nou eens waar ik nu sta!"
deelnemer NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Wat en bijzondere reis heb ik mogen maken tijdens dit persoonlijk ontwikkeltraject. Wat was het fijn in Milonga, met beide groepen. Fijn ook dat jij me op die reis hebt begeleid. Zo zonder enig oordeel van jou was het voor mij veilig leren en ontdekken. Ik ben aan veel van mijn overtuigingen gaan twijfelen en open gaan sta voor nieuwe, meer ondersteunende overtuigingen". 
deelnemer NLP Practitioner en NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap. 

"Vanaf het moment dat ik bij jou kwam is mijn persoonlijke ontwikkeling enorm snel gegaan en het werkt nog steeds door. Mijn zelfbewustheid, zelfvertrouwen en relativerend vermogen is flink gegroeid en heeft mij nu gebracht op het punt waar ik nu ben. Ik ben trots op mezelf en ik krijg ook veel positiefs terug uit mijn omgeving. Ik ervaar veel meer ruimte, lichtheid en ontspanning dan voorheen. Daarbij voel ik me vaker onbezorgd, een gevoel dat ik via een van de Walks heb ervaren en dat ontzettend veel heeft gedaan met mij. Ik zie jouw onbevangenheid en ik heb je als toegankelijk ervaren. Je bent toegankelijk. Ik weet dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de stappen die ik heb gezet, maar dat was zonder jouw begeleiding zeker niet gelukt. Ik ben je enorm dankbaar daarvoor".
deelnemer NLP Practitioner en NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Dank je wel voor alle rijkdom die je mij hebt gegeven in deze vier sessies in Frankrijk. Ik ben een hele mooie ervaring rijker en ik heb er intens van genoten, en ik ga er nog vaak op terugpakken".
deelnemer NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Na de vele workshops die ik in al die jaren heb gevolgd op de congressen van de NVNLP, was dit wel de allermooiste!"
deelnemer workshop Walking In Your Shoes op het NVNLP congres

"Ik ben nog aan het nagenieten van de dagen in Milonga. Wat was het weer fijn en bijzonder en wat heb je met ons weer veel werk verricht. Dank je wel".
deelnemer NLP Surplus

"Wat bijzonder en ook bijzonder fijn, om aan deze Practitioner deel te nemen. De afgelopen blokken waren voor mij heel leerzaam. Verhelderen. soms ook frustrerend en vooral voelde ik me heel fijn in Milonga, in de groep en bij de mentor en bij jou. Dank voor de vele inzichten, fijne gesprekken en de spiegel die je me regelmatig hebt voorgehouden. De impact van deze practitioner kan ik niet goed omschrijven, maar dat he voor mij veel goeds heeft gebracht is zeker. Je bent een fijn en inspirerend mens". 
deelnemer NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Super veel dank voor alle mooie momenten en herinneringen. Heel knap hoe je zonder de inhoud in te gaan toch een spiegel weet voor te houden. De ruimte en flexibiliteit heeft mij erg geholpen. Vooral het gevoel na elk blok als ik naar huis ging, hoeveel ik voor mijn omgeving kan en kon betekenen, heeft mij heel veel gedaan".
deelnemer NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Dank je wel voor je inzichten, je kennis, je passie, je luisterend oor en voor wat je voor mij hebt betekend. Dit is bewust en onbewust zo ontzettend veel".
deelnemer NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Ik had niet gedacht, gezien de inhoud op de website, dat dit de cursus was. Maar eerlijkheidshalve valt de cursus ook niet echt te vatten in woorden voor mensen die NLP nog niet kennen..
Locatie (Milonga in Noord Frankrijk) blijft toch wel een eind rijden en is een beetje gehorig. Maar eten en gevoel van welkom is super. Ook de omgeving is heerlijk. Geeft toch wel een beetje het gevoel van kleine vakanties".
deelnemer NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap. 

"Het was fijn om de opleiding in vier blokken te doen, in plaats van een jaar lang om de twee weken (zoals ik ook wel eens hoor). Je kunt er nu niet omheen; je dompelt je als het ware in het NLP-bad en dat was voor mij niet altijd makkelijk, maar omdat er geen ontkomen aan was, kon ik me er uiteindelijk alleen maar aan overgeven. Inhoud van de opleiding vond ik goed, achteraf gezien. Tijdens de cursus deden we soms zo ontzettend veel dat ik 's avonds niet meer wist wat we 's morgens hadden gedaan. Pas na de cursus en door meer te oefenen kon ik een en ander beter plaatsen en toepassen. Een top trainer en een top mentor".
deelnemer NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"De toevoeging van Walking In Your Shoes aan NLP en gebruik maken van het 'wetende veld' in NLP processen vind ik veel toevoegen omdat het je nog meer laat ervaren.".
deelnemer NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Eindelijk een opleiding die echt op de onderzoeksvraag, zowel persoonlijk als didactisch, ingaat. Geen uitgehold commercieel verhaal. Milonga (locatie in Noord Frankrijk) is onderdeel van het leerproces, eenvoud en natuurlijkheid dragen bij tot de persoonlijke groei.De begeleiding en de ondersteuning van de trainer en de mentor heb ik als uitstekend ervaren".
deelnemer NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Ik vind de opleiding van hoog niveau. Erg leerzaam, in een fantastische omgeving. De voorbereiding middels de Organic Scorecard is sterk en geeft je stof tot nadenken. Ida is een perfecte trainer. Goede voorbereiding, erg scherp qua inzichten en overbrenging daarvan. Ook haar persoonlijke benadering naar iedereen is een pluspunt. Ook de locatie (Milonga) is voor mij erg belangrijk. Ik kom daar helemaal 'los' van dagelijkse beslommeringen. Verder vind ik de groepsgrootte (gem. 10 deelnemers) erg belangrijk. Door de kleine groep is de werkwijze intenser en intiemer. Ik ben nogal 'gegrepen' door Walking In Your Shoes en daarin zal ik zeker vervolgcursussen volgen".
deelnemer NLP  Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Geweldig Ida hoe je dit neerzet, ik kan niet anders zeggen, inhoud van de opleiding was van hoog niveau, de zorg waarmee de syllabus is samengesteld, de locatie, de toepasbaarheid in mijn dagelijks leven. Ik zou deze training aan een ieder in mijn omgeving zeker aanbevelen".
deelnemer NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

"Bedankt voor alle mooie bijzondere momenten en alle kennis".
deelnemer in-company training Persoonlijk Leiderschap 

"De trainingen van The Leadership Factory bieden een duidelijke meerwaarde: de deelnemers leren niet alleen trucjes, maar krijgen echte tools aangereikt om zichzelf positief te ontwikkelen. Ze krijgen het inzicht om als mens en leidinggevende te groeien. Ook het team beter laten presteren is een belangrijke toegevoegde waarde gebleken. De effecten zijn ook tijdbestendig."
in-company training Persoonlijk Leiderschap

"De trainingen die The Leadership Factory voor Wegener geeft verschaffen inzicht, zelfbewustzijn en instrumenten om zowel in werk als privé effectiever te zijn, en weer 'zelf aan het stuur te zitten'. Dat vind ik een belangrijk resultaat. The Leadership Factory biedt effectieve tools voor mens en manager."
in-company training Persoonlijk Leiderschap/Inzicht in eigen denken en handelen

"Als ik terugkijk op wat NLP bij JBL trainingen mij heeft gebracht, dan is het eerst en vooral dat ik mijzelf heb leren kennen en veel meer bereid ben om naar mijn eigen rol te kijken in de relatie met anderen. Zeker als het niet zo lekker loopt in die relatie. Verder ben ik aardiger geworden voor mezelf. Ik realiseer me dat er verschillende delen in mijzelf zijn, die het niet altijd met elkaar eens zijn. Echter de wetenschap dat ze het allemaal goed met me voor hebben en van daaruit op zoek gaan naar dat stuk wat hen verbindt is leuk.
In relatie met anderen ben ik veel milder geworden, vroeger dacht ik nogal zwart-wit, nu heb ik veel meer grijstinten leren kennen. De prikkel is te onderzoeken wat de ander drijft en van daaruit samen te zoeken naar het gemeenschappelijke. Voorheen was ik erg bezig met mijn eigen beeld van de wereld, mijn waarheid. Ook mijn omgeving zegt dat ik veranderd ben, milder, meer luisterend en minder sturend. Weet je, de dingen kosten dan ook minder energie, maar het duurde even voordat ik dat doorhad."
deelnemer NLP Practitioner en NLP Master

"Met de opleidingen van de JBL trainingen kon ik effectieve NLP technieken toevoegen aan mijn gereedschapskist. Ik wilde NLP meer integreren in mijn werk als coach, en mezelf een meer structurele en procesmatige manier van werken eigen maken. Het volgen van de NLP opleidingen (practitioner en master-practitioner) was voor mij een echte 'life-changing experience', zeker bij JBL trainingen! De trainers bieden je de mogelijkheid op eigen kracht flink te groeien, zowel in je privéleven als in je werk. Je krijgt je diploma dus niet alleen voor de stof en de technieken die je leert, maar ook voor de uitdaging die je zelf bent aangegaan in je eigen persoonlijke ontwikkeling."
deelnemer NLP Practitioner en NLP Master

"Als zelfstandig ondernemer vind ik het belangrijk om mezelf zo breed mogelijk te ontwikkelen. Mijn horizon verbreden. Je wordt steeds geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en aspecten. Bijvoorbeeld actieve acquisitie, of het voeren van sollicitatiegesprekken. Al tijdens de NLP Master-Practitioner opleiding gebruikte ik de geleerde technieken als leidraad in gesprekken. Dat was voor mij een heel praktisch inzetbare tool. In het kader van mijn modelleeropdracht modelleerde ik een commerciële 'kei' in acquisitie. Daar heb ik veel van geleerd."
deelnemer NLP Practitioner en NLP Master

"Ik wil je graag bedanken voor de ontdekkinbgsreis waar jij me het afgelopen jaar mee hebt geholpen. Ik heb die tijd samen beleefd als een mooi en waardevol kado. Met de handvatten die ik heb gekregen begint nu de volgende uitdagende stap: mezelf zijn". 
coachee

"Ik wil je bedanken voor de fijne en betrokken samenwerking. Ik heb deze altijd als prettig ervaren. Je bent eer deskundig en je hebt een flinke klus aan ons team gehad". 
incompany training Persoonlijk Leiderschap/teambegeleiding

"Dank je wel voor al die mooie processen en meditaties en vooral jouw zorg, aandacht, warmte, motiverende woorden, heldere feedback en vertrouwen. Het is inspirerend jou in je kracht te zien en heerlijk te horen schaterlachen. Ik ben zo blij dat ik met de Master doorga".
deelnemer NLP Practitioner

"De afgelopen maanden hebben we een aantal leuke en intensieve gesprekken gehad. Ik had van te voren nooit durven dromen om o sterk uit dit traject te komen".
coachee

"De training van The Leadership Factory was fantastisch. Het was voor mij een feilloos kompas op de zoektocht naar mezelf. Door de intensieve sessies is mijn einddoel duidelijker geworden en ben ik in staat de juiste prioriteiten te stellen. Het lat me gelukkig niet meer los".
deelnemer Persoonlijk Leiderschap in-company training

"Ik ben ongelooflijk tevreden met het proces waar wij met het directieteam doorheen zijn gegaan".
in-company training Persoonlijk Leiderschap/teambegeleiding

Agenda

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

opleiding start op
19 april 2023
Milonga
NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

start op
12 april 2023
Milonga
NLP Surplus

NLP Surplus

eenmalig 4 dagen voor practitioners en masters
Milonga
Familieopstellingen dagworkshop

Familieopstellingen dagworkshop

Werken met Familieopstellingen, organisatieopstellingen en Walking In Your Shoes
10 februari 2023
Deventer
Walking In Your Shoes Facilitator

Walking In Your Shoes Facilitator

Opleiding tot Facilitator van Walking In Your Shoes.
12 januari 2023
Deventer
Voor meer opleidingen klik hier