Facilitators Walking In Your Shoes

Bij JBL trainingen worden facilitators opgeleid die gecertificeerd zijn om Walks te begeleiden. 
Op deze pagina treft je een aantal van hen aan die je kunt benaderen voor bijvoorbeeld een 1-op-1 sessie. 
Voor meer informatie over Walking In Your Shoes en voor de mogelijkheid tot het volgen van een workshop of  om opgeleid te worden tot facilitator, volg de bijgaande linken. 

Ida Baas, Deventer
WIYS trainer en WIYS facilitator, NLP trainer, Systemisch opsteller, leiderschapstrainer, coach.
JBL trainingen | The Leadership Factory
Toepassingsgebied WIYS: Individuele sessies, workshops en opleidingen tot facilitator.
Ida: sinds ik Walking In Your Shoes actief toepas ben steeds weer dankbaar, stil en verwonderd over de fenomenale inzichten die de methode biedt. Ik gebruik WIYS dan ook graag als losstaande methode en als aanvulling op NLP, systemische werken, Innerlijk Kindwerk etc. Met dank aan 'founders' John Cogswell en Joseph Culp' ervaar ik het als een eer om nieuwe facilitators te mogen opleiden en zo dit prachtige empathische werk verder te verspreiden. 
Kijk voor meer informatie op mijn profiel
tel: 06-29545832
ida@jblt.nl
www.jblt.nl/wiys
LinkedIn profiel van Ida

Franci Grootens, Tilburg
Coach en Loopbaanbegeleider en NLP coach
Toepassingsgebied WIYS: Individuele sessies
Franci: inmiddels ben ik met veel plezier ruim 10 jaar werkzaam als zelfstandig coach en loopbaanbegeleider. Mijn opdrachtgevers zijn zeer divers; MKB, grote (productie-)ondernemingen, zorg- en onderwijsinstellingen en (zorg-)verzekeraars. In mijn werk streef ik naar het vinden van de balans tussen je hoofd en je hart. Daarbij maak ik graag gebruik van ervaringsgerichte oefeningen en de wijsheid van ons lijf. Dit doe ik o.a. door het inzetten van NLP oefeningen, WIYS en energetische oefeningen. Daarbij ben ik steeds afgestemd op jouw vraag en passend bij jouw proces. 
tel: 06-14111456
franci@monter-coaching.nl
www.monter-coaching.nl
LinkedIn profiel Franci

Paul Baas, Woerden
Coach voor een beter leven
Toepassingsgebied WIYS: Individuele sessies
Paul: Mijn dankbare werk is jou een beter leven te laten ervaren. Holistisch coachen door vooral diepgang met WIYS. Vastzittende overtuigingen, patronen en vraagstukken kan je hiermee in coaching één op één, in bruikbare informatie transformeren.
tel: 06-15073974
paulbaas@ziggo.nl
www.paulbaas.nl
LinkedIn profiel Paul

Dennis Siliacus, Eindhoven
Gedragstrainer, MKB coach, gedragsverandermanagement, leiderschapsontwikkeling
Toepassingsgebied WIYS: Individuele sessies
Dennis: ik ben een gepassioneerd trainer en coach, teamcoach, persoonlijk leiderschap. Ik help mensen in organisaties hun eigen potentieel te ontwikkelen voor zichzelf én de organisatie. Ik faciliteer gedragsverandertrajecten voor en door leiders in organisaties. 
tel: 06-17538064
dennis@empassion.nl
www.empassion.nl
LinkedIn profiel Dennis  

Francien Bosma, Deventer
Coach d.m.v. NLP, Systemisch kijken en werken, WIYS en ervaringsdeskundige op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.
Toepassingsgebied WIYS: individuele sessies en workshops
Francien: ruim 10 jaar ben ik met veel pleier en bevlogenheid werkzaam als coach voor mensen met een hulp-/levensvraag die persoonlijk of werkgerelateerd is.
Bewustzijnsontwikkeling is de sleutel tot verandering en levensgeluk. Ik vergelijk het wel eens met een navigatiesysteem: ik help en leer mensen de juiste weg te vinden voor zichzelf om het leven te leven wat zij graag willen zodat ze nog meer op hun innerlijk kompas kunnen vertrouwen. Stap voor stap, de weg verkennend, met als effect: een gelukkiger leven en een groter vermogen tot zelfsturing.
Met de methode Walking In Your Shoes geef je je leven een geweldige mooie impuls.
tel: 06-23935397
info@fmtrainingencoaching.nl
www.fmtrainingencoaching.nl
LinkedIn profiel Francien

Judith Vermerris, Deventer
Thaise masseur en watsu/healing dance beoefenaar (ontspanningstherapie in water).
Toepassingsgebied WIYS: individuele sessies
Judith: mijn passie is om mensen te begeleiden naar gevoelde ervaringen van hun lichaam. Die ervaring te verwelkomen, daarin te ontspannen en voelen wat de behoefte is. Hierdoor kan meer bewustzijn en ruimte ontstaan, betere zelfzorg tot stand komen en meer een ervaring van heelheid/eenheid ervaren worden. Deze reis naar binnen, dit thuiskomen in het lichaam vind ik uitermate boeiend.
juud6hi@gmail.com

Barbara Hollander, Den Haag
Gestaltpsychotherapeut & Coach
Toepassingsgebied WIYS: Individuele sessies
Barbara: ik heb een eigen praktijk als Gestalttherapeut & coach in een klein gezondheidscentrum in de wijk Benoorderhout te Den Haag. 
De cliënten die mijn praktijk bezoeken komen met zeer diverse vragen of problematiek. Een greep uit de thema's: rouw-en verliesverwerking, burn-out gerelateerde klachten, stiefouder- of samengestelde gezinsvraagstukken, parentificatie gerelateerde hulpvragen.
Gestaltherapie is een ervaringsgerichte werkwijze die uitgaat van wat er 'hier en nu' ervaren wordt. Dit vormt de basis van mijn begeleiding. WIYS sluit erg mooi aan op deze werkwijze. Het is een effectieve manier om in het hier en nu te ervaren wat er met je gebeurt. Hierdoor vergroot je 'awareness' van je eigen patronen (oftewel van je automatische strategieën). 
Door beter te kunnen herkennen wanneer je in een automatische reactie schiet kun je, in de toekomst, makkelijker keuzes maken die goed voor je zijn. Dit in plaats van het volgen van je automatische reacties zoals je meestal deed. Hierdoor zal je én beter kunnen kiezen voor hetgeen goed voor jou is én meer regie ervaren in je leven.
tel: 070-2600001
info@barboesjka.nl
www.barboesjka.nl
LinkedIn profiel Barbara 

Marieke Zigmans, Castricum
Coach en Avonturier
Toepassingsgebied WIYS: Individuele sessies en kleine groepen.
Marieke: ik zie mezelf als een 'bewegingbrenger'. 
Op een liefdevolle manier help ik angst of pijn om te zetten in levensenergie. Zodat je (nog meer) in je eigen kracht gaat staan.
Dat doe ik met technieken zoals NLP en WIYS. Ik zet mezelf ook graag in beweging en dat doe ik door te blijven avonturieren/pionieren. Zowel privé als werk gerelateerd. En als er iets mij heeft doen veranderen en verwonderen dan is het WIYS! Met WIYS is het namelijk gemakkelijk om te voelen. Dat wat opgeslagen is aan energie in het lichaam (met betrekking tot een bepaald thema of een specifieke vraag) komt vrij. En daarmee komt er automatisch ruimte vrij voor een andere of nieuwe ervaring. Zo cool!
tel: 06-51838817
marieke@jonghmans.nl
www.soultravelers.nl en www.Jonghmans.nl 
LinkedIn profiel van Marieke 

Gerard van Kruisbergen, Emmeloord
WIYS facilitator, Coach, Supervisor, Systemisch opsteller
Toepassingsgebied WIYS: Individuele begeleiding en workshops
Gerard: waar ik 'mijn bed voor uitkom' is het begeleiden van mensen bij hun proces van groei, bewustwording en ontwikkeling. Belangrijk hierbij vind ik om de ander te stimuleren om zelf (weer) contact te maken met drijfveren, talenten en kwaliteiten en van hieruit in beweging te komen. Hierbij maak ik gebruik van ervaringsgerichte oefeningen, systemisch werk en WIYS.
tel: 06-52641167
info@maatwerkinbegeleiding.nl
www.maatwerkinbegeleiding.nl
LinkedIn profiel van Gerard

Ynske Veenstra, Woerden
Coach, NLP Master Practitioner en WIYS Facilitator.
Toepassingsgebied WIYS: Individuele sessies en workshops
Ynske: In het hoofd op zoek zijn naar de antwoorden. Dat was wat ik deed. Geen wonder dat het daar altijd zo druk was. Mede dankzij Walking In Your Shoes weet ik dat ik alle antwoorden al in mij heb. Het enige dat ik hoef te doen is goed in contact zijn met mijn lijf. En dat kan via Walks. Sinds ik dat weet is het een stuk rustiger in mijn hoofd én voel ik me steeds dichter bij mezelf. Dat gun ik jou ook! Dus bel of mail me gerust voor een afspraak.
tel: 06-45916155
info@ynskeveenstra.nl
www.ynskeveenstra.nl
LinkedIn profiel van Ynske  

Marian Dijkstra, Berkel-Enschot
HR Professional, NLP Master Practitioner en WIYS facilitator
Toepassingsgebied WIYS: individuele vragen
Marian: Al vaak heb ik mogen zien en ervaren welke inzichten WIYS brengt, eenvoudig door in contact te zijn met ons lijf en de wijsheid die het in zich heeft. Door toepassing van deze methode zet je als het ware de beweging al in gang. Of het nu gaat om het herkennen van patronen, doorbreken van belemmerende overtuigingen of aanspreken van de kwaliteiten die we in ons hebben. Steeds weer ben ik verrast door de krachtige werking van WIYS. Dat laat ik jou ook graag ervaren.
tel: 06-20082607
LinkedIn profiel van Marian  

Marianne van Oort, Deventer
In mijn werk als trajectbegeleider/maatschappelijk werker in de GGZ zijn WIYS én systemische werk prachtige aanvullende methoden om stappen voorwaarts te maken. Daar waar gedachten en praten over je niet verder brengen, geeft WIYS inzichten en tools over dat wat nu goed voor je is.
LinkedIn profiel van Marianne  

 

 

Agenda

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

opleiding start op
15 maart 2023
Milonga
NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

start op
12 april 2023
Milonga
NLP Surplus

NLP Surplus

eenmalig 4 dagen voor practitioners en masters
Milonga
Familieopstellingen dagworkshop

Familieopstellingen dagworkshop

Werken met Familieopstellingen, organisatieopstellingen en Walking In Your Shoes
28 oktober 2022
02 december 2022
10 februari 2023
Deventer
Walking In Your Shoes Facilitator

Walking In Your Shoes Facilitator

Opleiding tot Facilitator van Walking In Your Shoes.
17 november 2022
Deventer
Voor meer opleidingen klik hier