Trainers

Ida Baas: trainer NLP opleidingen en alle trainingprogramma's van The Leadership Factory, facilitator in (Familie-)opstellingen workshops, Walking In Your Shoes facilitator en opleider, dieptecoach. 

Ida: ik heb mij gespecialiseerd in o.a. persoonlijk leiderschap, NLP , systemisch werken en Walking In Your Shoes. De ervaring die ik opdeed in HRM management en de commerciĆ«le sector, vertaal ik naar aandachtvolle doelgerichte trainingen die draaien om persoonlijk leiderschap van individu en organisatie. Ik bied je graag mijn inzicht en aandachtvolle aanpak aan om zowel in organisaties als bij individuen een positieve bijdrage aan veranderingsprocessen, groei, ontwikkeling en leiderschap te geven. 
Als internationaal gecertificeerd NLP trainer faciliteer ik individuen, professionals en organisaties.

Daarnaast ben ik geschoold en getraind in Persoonlijk Leiderschap (Covey) en gecertificeerd in Systemisch Werken (Opstellingenwerk, Familieopstellingen, voortgezette opleiding) bij Constellation Works. Op het gebied van opstellingen volg ik regelmatig workshops bij o.m. Franz Ruppert, Indra Torsten Preiss, Peter deVries en Stephan Hausner.

Ook ben ik als een van de eersten in Nederland opgeleid in de allernieuwste ontwikkeling: facilitator Walking In Your Shoes bij Joseph Culp en Peter deVries en ben ik inmiddels ook gecertificeerd trainer voor het opleiden van facilitators in deze geweldige methode.
Daarnaast ben ik gecertificeerd in Ericksoniaanse Hypnose. Bij Frank Pucelik, Meta Group International (een van de grondleggers van NLP) werd ik gecertificeerd voor: Prevention and Treatment of PTSD. Bij Indra Torsten Preiss volgde ik de Inner Child Therapy Training. Via The Four Winds Society ben ik Munya-Ki Practitioner, getraind door Marcela Lobos en Alberto Villoldo. 

Ik houd er van om mij steeds weer te verwonderen, te leren en verder te ontwikkelen en om deze inzichten te vertalen in mijn trainingen en coaching en op die manier te delen met heel veel andere mensen.
Mijn wens is om alles wat ik weet, door te geven zodat een ieder er zelf weer mee verder kan en het verschil kan maken in zijn of haar leven. Een verschil naar meer bewustzijn. Ik geloof dat het belangrijk is dat we in ons leven zoveel mogelijk insluiten en helen en daardoor een completer mens worden. Ik draag daar heel graag mijn steentje aan bij.

In 2000 begon ik met The Leadership Factory. Inmiddels heb ik in tal van organisaties trainingen gegeven op het gebied van persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. In 2006 was naast The Leadership Factory de oprichting van JBL trainingen een feit en ben ik officieel erkende NLP Practitioner en NLP Master opleidingen gaan ontwikkelen en trainen. Inmiddels is daar o.a. Systemisch Werken (Familieopstellingen) en Walking In Your Shoes bijgekomen. 
Ik begeleid mensen liefdevol in het hervinden van hun persoonlijke kracht. Daarmee maken mensen het verschil in hun omgeving en wordt de wereld elke dag een beetje mooier.


JBL trainingen heeft verbindingen met andere professionals die regelmatig met ons samenwerken.
Ook bij The Leadership Factory gaan wij regelmatig samenwerking aan met professionele trainers en consultants.

The Leadership Factory en JBL trainingen is samenwerkingspartner van Stratos BV.

Agenda

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

opleiding start op
15 maart 2023
Milonga
NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

start op
12 april 2023
Milonga
NLP Surplus

NLP Surplus

eenmalig 4 dagen voor practitioners en masters
Milonga
Familieopstellingen dagworkshop

Familieopstellingen dagworkshop

Werken met Familieopstellingen, organisatieopstellingen en Walking In Your Shoes
28 oktober 2022
02 december 2022
10 februari 2023
Deventer
Walking In Your Shoes Facilitator

Walking In Your Shoes Facilitator

Opleiding tot Facilitator van Walking In Your Shoes.
17 november 2022
Deventer
Voor meer opleidingen klik hier