Trainers

Ida Baas: trainer NLP opleidingen en alle trainingprogramma's van The Leadership Factory, facilitator in (Familie-)opstellingen workshops, Walking In Your Shoes facilitator, coach. 
Ida is een ervaren en gerenommeerd specialist in persoonlijk leiderschap, NLP en systemisch werken. De ervaring die zij opdeed in HRM management en de commerciƫle sector, vertaalt zij naar aandachtvolle doelgerichte trainingen die draaien om persoonlijk leiderschap van individu en organisatie. Met haar scherpe inzicht en aandachtvolle aanpak levert ze binnen organisaties een positieve bijdrage aan veranderingsprocessen, groei, ontwikkeling en leiderschap.
Als internationaal gecertificeerd NLP trainer faciliteert Ida individuen, professionals en organisaties.

Daarnaast is zij geschoold en getraind in Persoonlijk Leiderschap (Covey) en gecertificeerd in Systemisch Werken (Opstellingenwerk, voortgezette opleiding) bij Constellation Works. Op het gebied van opstellingen volgt zij regelmatig workshops bij o.m. Franz Ruppert, Indra Torsten Preiss, Peter deVries en Stephan Hausner. Ook is ze als een van de eerste in Nederland opgeleid in de allernieuwste ontwikkeling: facilitator Walking In Your Shoes bij Joseph Culp en Peter deVries en volgt zij op dit moment de train de trainer Walking In Your Shoes. Ook is zij gecertificeerd in Ericksoniaanse Hypnose. Bij Frank Pucelik, Meta Group International (een van de grondleggers van NLP) werd ze gecertificeerd voor: Prevention and Treatment of PTSD. Bij Indra Torsten Preiss volgde zij de Inner Child Therapy Training. 

Ida houdt er van om zich steeds weer te verwonderen, te leren en verder te ontwikkelen en om deze inzichten te vertalen in haar trainingen en coaching en op die manier te delen met heel veel andere mensen. In 2000 begon zij met The Leadership Factory. Inmiddels heeft zij in tal van organisaties trainingen gegeven op het gebied van persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. In 2006 was de oprichting van JBL trainingen een feit en is ze NLP Practitioner en NLP Master opleidingen gaan ontwikkelen en trainen. 
Ida: "Ik begeleid mensen liefdevol in het hervinden van hun persoonlijke kracht. Daarmee maken mensen het verschil in hun omgeving en wordt de wereld elke dag een beetje mooier." 


JBL trainingen heeft verbindingen met andere professionals die regelmatig met ons samenwerken.
Ook bij The Leadership Factory gaan wij regelmatig samenwerking aan met professionele trainers en consultants.

The Leadership Factory en JBL trainingen is samenwerkingspartner van Stratos BV.

Agenda

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

opleiding start op
25 maart 2020
Milonga
NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

start op
27 november 2019
Milonga
NLP Surplus

NLP Surplus

eenmalig 4 dagen voor practitioners en masters
22 september 2020
Milonga
NLP Informatieavonden

NLP Informatieavonden

Gratis interactief kennismaken met NLP
Vught en Deventer
Familieopstellingen dagworkshop

Familieopstellingen dagworkshop

Werken met Familieopstellingen, organisatieopstellingen en Walking In Your Shoes
04 oktober 2019
13 december 2019
Deventer
Voor meer opleidingen klik hier