Workshops

JBL trainingen en The Leadership Factory bieden unieke en eigenzinnige workshops voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Familieopstellingen en Systemisch Werken   
Regelmatig geven wij dagworkshops familieopstellingen. Lees hier verder...

Walking In Your Shoes
Deze unieke methode is nog bijna nergens anders in Nederland te volgen. Wij geven regelmatig workshops

JBL trainingen Workshopdag
Zo nu en dan houden wij de JBL trainingen Workshopdag. Dit is een gratis verdiepende en inspirerende workshop- en ontmoetingsdag voor alle mensen die bij The Leadership Factory en/of JBL trainingen een training of een opleiding NLP of Systemische Werken volgen of gevolgd hebben. Een nieuwe datum wordt op de site en via mailing bekend gemaakt. 

Workshop: 7 eigenschappen van effectief leiderschap
Deze workshop wordt al vanaf 2002 als incompany training wordt aangeboden door Ida Baas met The Leadership Factory. Een unieke en eigenzinneige workshop die de theorie van Stephen Covey oindersteunt met NLP, Systemisch werken en SchaduwIntegratie. Alleen als incompany programma Lees hier verder...

Steven Koffie

Agenda

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

opleiding start op
19 april 2023
Milonga
NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

start op
12 april 2023
Milonga
NLP Surplus

NLP Surplus

eenmalig 4 dagen voor practitioners en masters
Milonga
Familieopstellingen dagworkshop

Familieopstellingen dagworkshop

Werken met Familieopstellingen, organisatieopstellingen en Walking In Your Shoes
10 februari 2023
Deventer
Walking In Your Shoes Facilitator

Walking In Your Shoes Facilitator

Opleiding tot Facilitator van Walking In Your Shoes.
12 januari 2023
Deventer
Voor meer opleidingen klik hier

Familieopstellingen dagworkshop

Deventer
10 februari 2023

Systemisch Werken (familieopstellingen, organisatieopstellingen) is een van de meest vernieuwende methodes als het gaat om inzicht, veranderingen en persoonlijke groei. JBL trainingen geeft een aantal maal per jaar een workshop Familieopstellingen - Systemisch Werken. Je kunt jouw eigen thema inbrengen en je kunt ook volop representeren in opstellingen van anderen.

Details

Workshop Persoonlijk Leiderschap

Deze workshop is alleen mogelijk als in-company training. Bel daarvoor met Ida Baas 06-29545832.

The Leadership Factory heeft een doeltreffende en unieke training over persoonlijk leiderschap, over hoe je weer eigenaar wordt over jezelf en hoe je effectievere samenwerkingsrelaties aan kunt gaan. We werken onder andere met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en inzichten uit Covey's '7 eigenschappen van effectief leiderschap'

Details

Workshop Walking In Your Shoes

Deventer
10 februari 2023

Workshop Walking In Your Shoes door Ida Baas, gecertificeerd trainer en facilitator, opgeleid door grondlegger Joseph Culp en door Peter deVries. Uniek, bijzonder, indrukwekkend en diepgaand zijn zo woorden die op de methode van toepassing zijn. Om inzichten te krijgen in allerlei soorten thema's op het gebied van werk, relaties, gezondheid en persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Je krijgt tijdens deze dag de gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met deze bijzondere Body/Mind techniek.

Details

Stilteretraite

Barchem

Van woensdagavond tot en met zondagmiddag met elkaar in de stilte verblijven met ondersteunend programma om de stilte te ervaren en te verdiepen. Een heerlijke aanloop naar het einde van het jaar. Tot jezelf komen en alle tijd voor jezelf.  

Details