JBL Topjaar

JBL Topjaar

Heb je de NLP Master Practitioner afgerond en ben je toe aan een nieuwe stap? JBL trainingen heeft een uniek en eigenzinnig vervolgprogramma ontwikkeld dat helemaal in het teken staat van jouw eigen persoonlijke proces, het JBL Topjaar. 

Een jaar dat gaat over jouw groei, jouw levensvragen en jouw verlangens. Geen 'strak' programma maar aangepast op de behoefte van dat moment, op jouw vragen. 

Het JBL TopJaar heeft als doel om je persoonlijk leiderschap te vergroten, jezelf nog beter te kennen, nog meer je eigen pad te volgen en je leiderschap te vergroten en je relaties met jezelf en met anderen te optimaliseren. 
Het verder ontwikkelen van je innerlijk leiderschap geeft een stevige basis voor o.a.:
- het op een authentieke en vrije manier innemen van je plek
- het geven van leiding en richting aan jezelf en anderen
- effectiever communiceren
- het creëren van een betere balans, niet alleen voor jezelf maar ook voorwaardenscheppend voor anderen. 

We werken in dit Topjaar met een kleine groep waarin je kunt landen, jezelf kunt zijn en diepgaand met jezelf en met elkaar kunt werken zowel voor jezelf als voor de ander. 

Kijk bij Inhoud wat je je kunt voorstellen bij dit JBL Topjaar. 

Inhoud

Het JBL Topjaar is een intensief en diepgaand programma over een jaar verdeeld. Het jaar bestaat uit vier modules van 5 dagen met een tussenliggende tijd van vier maanden. 

We werken in dit jaar rondom jouw persoonlijke vragen, thema's en verlangens. Die hoef je niet nu al te weten, dat vormt zich in de tijd.
Wat we inzetten voor jouw vragen en thema's zijn naast de verbinding die we aangaan, methodes als Familieopstellingen, Structuuropstellingen, Walking In Your Shoes, Innerlijk Kind werk, Meditaties, NLP processen uit de Master (bijv. reïmprint, kerntransformatie of het werken met delen op identiteitsniveau), Soulretrieval (Walking Your SoulRetrieval), buiten zijn, schrijven, samenzijn en goed zorgen voor de inwendige mens. 
Door de modules heen volgen we het programma van de Reis van de Held Kijk voor meer informatie over de Reis van de Held bij de link . Deze Reis van de Held module wordt niet meer als los programma aangeboden maar alleen geïntegreerd in het JBL Topjaar.  

De groep in dit Topjaar bestaat uit 8 deelnemers. Trainer is Ida Baas. Noodzakelijk voor deelname aan dit programma is een afgeronde NLP Master Practitioner en een wens om je persoonlijk verder te ontwikkelen. 

We werken in dit jaar veelal plenair o.a. met het doen van Familieopstellingen, Walks, meditaties etc. Ida begeleidt dan de Opstellingen en de Walks.
Ook werk je wel individueel of in twee- of drietallen, maar anders dan je in de NLP opleidingen gewend bent. Het accent ligt hier niet op het leren van een methodiek maar op jouw eigen proces!  

Neem gerust contact met me op als je meer informatie wilt of wilt afstemmen of dit programma voor jou op het juiste moment komt. 

Data en praktische info

Ida Baas begeleidt dit JBL Topjaar.

Het jaar is verdeeld in vier modules van vier dagen. 
Op de eerste dag van elke module starten we in de middag om 16:00 uur. 

Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen welkom is, wij sluiten in. Heb je vragen daarover, of over het reizen, neem dan graag contact op met Ida (0629545832)

Data JBL Topjaar 2: inschrijven mogelijk 

Module 1: dinsdag 31 januari 16:00 uur tot zaterdag 4 februari 2023 om 13:00 uur
Module 2: dinsdag 30 mei 16:00 uur tot zaterdag 3 juni 2023 om 13:00 uur
Module 3: dinsdag 26 september 16:00 uur tot zaterdag 30 september 2023 om 13:00 uur
Module 4: dinsdag 23 januari 16:00 uur tot zaterdag 27 januari 2024 om 13:00 uur.

Data JBL Topjaar 1 vervolg: Opleiding gestart, besloten groep, inschrijven niet mogelijk
Module 5: zondag 8 mei 16:00 uur tot donderdag 12 mei 2022 om 13:00 uur
Module 6: dinsdag 1 november om 16:00 uur tot zaterdag 5 november 2022 om 13:00 uur 

Plaats: 
Ook in de locatie maken we graag het verschil. We willen dat de omgeving jou ondersteunt in je ontwikkelingsproces. Het is belangrijk om je thuis te weten en te voelen. We kiezen er daarom voor om je uit te nodigen een stukje over de grens te gaan. Ongeveer 20 minuten onder de Belgische grens in de uitlopers van de Franse Ardennen ligt de heerlijke plek 'Milonga'.
Adresgegevens: Milonga, Le Coq Banni, 02140 Jeantes, tel: 0033 780 006 515. 

Gastheer Fons van Lieshout doet er alles aan om je een gastvrije en veilige plek te bieden.
Milonga is gehuisvest in een twee verdieping tellend landhuis aan de rand van het bos in het gehucht Le Coq Banni in Noord Frankrijk, een kleine drie uur rijden vanaf Breda. Je kunt een kamer voor jou alleen kiezen of een kamer delen. 

Prijzen

Kosten en betalingsmogelijkheden van het Topjaar
Kosten voor het JBL Topjaar 2 bedragen € 2750 totaal (excl verblijfkosten) voor vier modules van vijf dagen (start dinsdagmiddag, einde zaterdag rond lunchtijd).
Bij betaling in één keer, uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de training € 2750
Bij betaling in termijnen: 12 maandelijkse termijnen van € 233 beginnend in de maand van de start van de training. 

Kosten en betalingsmogelijkheden voor verblijf 
Een kamer delen: € 270 per module.
Een kamer voor jou alleen: € 345 per module.
Je kunt kiezen voor betaling in één keer 14 dagen voor aanvang van de training of in vier termijnen, steeds voorafgaand aan elke module. 

Na inschrijving ontvang je een factuur. 

 

Vragen over onze opleidingen en workshops? Neem dan contact met ons op:

06-29 54 58 32

ida@jblt.nl