NLP Surplus

NLP Surplus: een unieke verdieping en verbreding

Voor mensen die de NLP Practitioner en/of Master Practitioner hebben gevolgd wordt elk jaar een eenmalige vierdaagse unieke NLP Surplus gegeven.
Voor iedereen die behoefte heeft aan vernieuwing, verdieping en verbreding.
Voor iedereen die nog meer vanuit persoonlijke kracht wil leven. En ook voor degenen die misschien even willen 'bijtanken' in een mooie groep mensen en in Milonga.

N.B. in 2020 is er ivm Corona een aanpassing en organiseren we in plaats van een vierdaagse in Milonga een alternatieve tweedaagse in Deventer. De opzet is hetzelfde. 

Wat gaat het je brengen
Je krijgt echt de surplus op je NLP opleiding, of je nu alleen de practitioner hebt gevolgd of ook al de master hebt gedaan.
We werken deze dagen vooral met methoden zoals opstellingenwerk (familieopstellingen, structuuropstellingen en organisatieopstellingen) en ook ander persoonlijk proceswerk vanuit NLP. En we werken met de nieuwe methode ´Walking In Your Shoes´, een veelbelovende en krachtige methode. 

Trainer
Ida Baas. 

Echt een andere manier van werken....
Ben je nog gewend van de NLP opleidingen dat je nieuwe processen en technieken aangeboden krijgt door middel van uitleg en een demo, dan zul je merken dat deze 4 dagen van de NLP Surplus anders van opzet zijn. Het is geen opleiding maar vooral experience. Kijk voor meer informatie bij inhoud.

Een weerzien met Milonga
Ook wel genoemd: de 'holding environment'. Fons en Marianne staan weer voor ons klaar om op hun bekende gastvrije en liefdevolle wijze ervoor te zorgen dat jij en wij ons kunnen richten op het proces, de ontwikkeling, onszelf, onze eigen weg in een gedragen omgeving. 
Neem alvast een kijkje op de vernieuwde site van Milonga.

  Milonga

Inhoud van de NLP Surplus

Jij bent degene die voor een groot gedeelte de inhoud bepaalt. En natuurlijk met jou ook de andere deelnemers. Hoe dat werkt?
We bieden een omgeving die het mogelijk maakt dat jouw vraag/jouw proces centraal staat. Dat betekent dat we van te voren niet precies weten hoe het 'programma' eruitziet. Wat we wel weten is dat iedereen aan de beurt komt om zijn/haar thema of vraag in te brengen en dat we op dat moment besluiten welk proces daarbij hoort. Dat kan een NLP proces zijn. De ervaring leert dat we vaker kiezen voor een (familie)opstelling of ander persoonlijk proceswerk. Het geweldige van de NLP Surplus is, dat het eigenlijk meer een procesblok is dan een opleidingsblok (dus je hoeft niet of nauwelijks te 'gidsen'). En jij bepaalt met welke vraag je wilt gaan werken om nog meer vanuit jouw persoonlijke kracht te kunnen leven.

En er is nog meer....

Behalve dat er voor iedereen een persoonlijke vraag/thema wordt uitgewerkt, worden er ook werkvormen aangeboden zoals systemisch werken (familie- en/of organisatieopstellingen), meditaties en Walking In Your Shoes.

Walking In Your Shoes vertoont verwantschap met opstellingenwerk en werkt bijna altijd met één representant. In de fysieke beweging van het lopen (walking) loopt de representant in de schoenen van het thema of de vraagstelling of een persoon of een hulpbron. Door gewaarwording en beweging te combineren komt men op een dieper niveau van inzicht en een hoger niveau van mededogen. De loper ervaart een shift in bewustzijn en toont fysiek en emotioneel datgene wat bij het gelopen thema of vraagstelling hoort. Hierbij combineert WIYS op liefdevolle wijze onze lichaamswijsheid, innerlijk weten en invoelend vermogen. Verborgen informatie wordt zichtbaar, onbewuste motieven en verbanden worden helder, met opmerkelijk resultaat. De mogelijkheden met WIYS zijn ongekend groot in een ogenschijnlijke simpelheid.

De deelnemers van de Surplus in 2016, 2017, 2018 en 2019 hebben al met deze krachtige methode kennisgemaakt. Kijk hier voor meer informatie over Walking In Your Shoes®

Dus geen opleiding en meer een 'experience'
En misschien zou je ook wel kunnen zeggen dat het persoonlijke coaching is, in en met een groep. En heb je nu je dit leest mogelijk nog geen concrete vraag, terwijl je wel merkt dat je weer behoefte hebt aan verbreding en verdieping.....ook dan ben je van harte welkom en zul je zeker krijgen wat je wenst.

Een kleine groep van 10 deelnemers
We willen graag persoonlijk werken en aandacht hebben voor iedereen in deze 4 dagen. Daarom een beperkte groep van maximaal 10 deelnemers.

rust en ruimte

Meer informatie? Bel of mail Ida gerust. Ook kunnen we je ervaringen laten uitwisselen met deelnemers aan de NLP Surplus van 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017. Kijk hier voor de contactgegevens.

Datum NLP Surplus

Trainer: Ida Baas

Wanneer: Zie hieronder de mogelijkheden voor 2020 en voor 2021. Voor 2020 hebben we nl. een alternatief programma (o.a. i.v.m. Corona maatregelen)

2020 een tweedaagse in Deventer:   VOL
Donderdag 24 september 9:30 uur tot en met vrijdag 25 september 2020 18:00 uur. 

Waar: de Horizon, Koningin Wilhelminalaan in Deventer.
Donderdag inclusief lunch en diner
Vrijdag incl. lunch.
Mocht je willen overnachten in Deventer of omgeving dan zijn er vele mogelijkheden te vinden via AirBnB en BedandBreakfast.nl

2021: een vierdaagse in Milonga, Le Coq Banni
Een vierdaagse: Woensdag 26 mei 2021 om 9.30 uur (aankomst dinsdagavond 25 mei) tot en met zaterdag 29 mei 2021 13.00 uur (maximaal 10 deelnemers).

We starten woensdag 26 mei om 9 uur. Je bent de avond van tevoren welkom op Milonga. Je kunt ervoor kiezen om na je werk te gaan rijden en later in de avond aan te komen of om eerder te gaan rijden en om 19.00 uur deel te nemen aan een maaltijd. Tegen die tijd inventariseren we of je dinsdagavond mee wilt eten. 

Waar
Milonga Le Coq Banni, 02140 Jeantes, Frankrijk. Tel: 0033 323 988 559.

Gastheer: Fons van Lieshout.
Milonga is gehuisvest in een twee verdiepingen tellend landhuis aan de rand van het bos in het gehucht Le Coq Banni in Noord Frankrijk, net over de Belgische grens. Het is een kleine 3 uur rijden vanuit Breda. Het landschap met zijn heuvels en dalen ligt in de uitlopers van de Ardennen, de Thiérache. Carpoolen is te regelen.
Prijs voor de NLP Surplus

Prijs voor de tweedaagse op 24 en 25 september 2020:  VOL
€200 voor de training/workshop NLP Surplus van 2 dagen.
€ 70 bijkomende verblijfkosten voor koffie/thee, 2 x lunch en 1 x diner incl. drankjes op donderdagavond.
Mocht je willen overnachten in de buurt van Deventer kun je zelf een locatie vinden bijvoorbeeld via AirBnB of BedandBreakfast of in plaatselijke Hotels. 

Prijs voor de vierdaagse 25-29 mei 2021 in Milonga
Voor de training/workshop 'NLP Surplus' van 4 dagen betaal je € 390,00 exclusief verblijfkosten. Betaling in termijnen is mogelijk in overleg.

De kosten voor het verblijf op Milonga bedragen voor 4 nachten:
€ 355 voor een kamer alleen (indien beschikbaar)
€ 275 voor een gedeelde kamer. 
Dit is inclusief 4 overnachtingen, alle maaltijden, koffie en thee, fruit en vruchtensappen en wijn of bier bij het diner. 

Na inschrijving ontvang je van ons een factuur.

Maximum aantal deelnemers is 10.

Vragen over onze opleidingen en workshops? Neem dan contact met ons op:

06-29 54 58 32

ida@jblt.nl

{foreach training_date} {/foreach}