Maak kennis met onze partner: Stratos

Sinds lange tijd werkt The Leadership Factory en JBL trainingen samen met Stratos.
Stratos staat voor 'gebundelde kracht' en coacht mensen, teams en organisaties. In haar begeleiding richten  de coaches van Stratos zich op het (h)erkennen van jouw eigen authentieke kracht, met je talenten en je valkuilen. Zodat je kunt groeien, jezelf steeds bewuster en gerichter kunt leiden en inzetten in de specifieke context waarin jij leeft en werkt. Stratos coacht 'in de context'. Ofwel, ze slaan de brug tussen jou, je persoonlijke koers en de koers van je organisatie.

Hoe slaan zij dan die brug?
Concreet doet Stratos dit door personal coaching, dieptecoaching, loopbaanbegeleiding, assessment, begeleiding van werk naar werk (outplacement), business coaching en begeleiding van ondernemers (zzp-ers en DGA's). Voor teams zetten zij intervisie, teamcoaching en de teamscan in.

Gerichte groei in organisaties
Stratos begeleidt organisaites in Gerichte Groei. Een door hen ontwikkelde krachtige aanpak om eenvoudig de juiste focus en koers te vinden, en met name de mensen daarop aan te sluiten. Concreet en grijpbaar. Een aanpak waarmee elke leidinggevende en medewerker gericht en daad-werkelijk eigenaarschap kan nemen voor de missie en de visie van de organisatie én de eigen rol in het realiseren daarvan.
Met hun individuele, team- en organisatiecoaching integreren zij persoonlijke ontwikkeling, dé belangrijke motivator van mensen, met de groei van de organisatie. Als deze zijn gericht en uitgelijnd ontstaat de win-win als vanzelf.

Door wie bij Stratos?
Stratos werkt met eigen coaches en een vaste kern van freelancers, afkomstig uit bedrijfsleven, zorg of zakelijke dienstverlening en met allemaal een flinke dosis levens- en werkervaring. Stratos is gevestigd in 's-Hertogenbosch en werkt ook vanuit verschillende andere locaties in het land.

Stratos
St. Michielsgestelseweg 8
5261 NH  Vught
073-2161750
Mail: coach@stratos.nl
Site: http://www.stratos.nl/

Agenda

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

opleiding start op
15 maart 2023
Milonga
NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

start op
12 april 2023
Milonga
NLP Surplus

NLP Surplus

eenmalig 4 dagen voor practitioners en masters
Milonga
Familieopstellingen dagworkshop

Familieopstellingen dagworkshop

Werken met Familieopstellingen, organisatieopstellingen en Walking In Your Shoes
28 oktober 2022
02 december 2022
10 februari 2023
Deventer
Walking In Your Shoes Facilitator

Walking In Your Shoes Facilitator

Opleiding tot Facilitator van Walking In Your Shoes.
17 november 2022
Deventer
Voor meer opleidingen klik hier