Leiderschaps- en Teamtrainingen van The Leadership Factory

Hakt u steen? Of bouwt u een kathedraal?
Kenmerkend voor de kijk van The Leadership Factory is wellicht het volgende verhaaltje: een reiziger loopt langs een bouwplaats en spreekt een bouwvakker aan die steen aan het hakken is. De reiziger vraagt aan de man wat hij aan het doen is. De man antwoordt: "Ik ben marmer aan het hakken, dat ziet u toch?". De reiziger loopt een stukje verder en spreekt een volgende bouwvakker aan die ook steen aan het hakken is. Ook aan deze man vraagt hij: "Wat bent u aan het doen?". De bouwvakker antwoordt: "Ik ben een kathedraal aan het bouwen". Wij wensen u toe dat ieder mens in uw organisatie een "kathedraal" aan het bouwen is.

The Leadership Factory

Gespecialiseerd in unieke trainingen
The Leadership Factory is al sinds 2000 actief aan het werk met het thema Leiderschap. Oprichtster Ida Baas heeft zich gespecialiseerd in unieke trainingen die inzicht verschaffen in het eigen denken en handelen en tools geven om meer keuze, meer invloed en dus meer leiderschap uit te oefenen op uw eigen leven en werk.

Aansluiting bij de praktijk 
Ida heeft er een sport van gemaakt om Leiderschapsprogramma's te ontwikkelen en uit te voeren die aansluiten bij concrete vragen uit de praktijk waarbij de deelnemers inzichten opdoen die écht het verschil gaan maken. En dat is erg leuk om te doen.

Persoonlijk leiderschap
Vanuit verbinding, betrokkenheid en een flinke dosis nieuwsgierigheid maakt The Leadership Factory de programma's voor uw organisatie op maat. Dat betekent dat wij persoonlijk leiderschap in het kader kunnen plaatsen van:

- Leiderschap en Management
- Communicatie
- Teamontwikkeling en Synergie
- Persoonlijke effectiviteit
- Doelgerichtheid, etc.

Gedrag veranderen?
Onze overtuiging is dat u uw gedrag het gemakkelijkst kunt veranderen als u uw overtuigingen/paradigma's verandert. En daar is The Leadership Factory specialist in.

Toegevoegde waarde in elke situatie
Door de jaren heen is gebleken dat Ida Baas op een natuurlijke manier aansluit bij hele diverse doelgroepen. Of het nu gaat om uw directie- of managementteam, om specialisten uit uw organisatie of om teams; Ida gaat met elke groep de verbinding aan om echt tot resultaat te komen. Veel persoonlijke aandacht voor alle deelnemers in de trainingen is vanzelfsprekend. The Leadership Factory werkt met een groot aantal verschillende bedrijven uit diverse branches. 

Synergie
Referenties zijn op aanvraag voor u beschikbaar. Door de synergie tussen The Leadership Factory en de JBL trainingen is het ook mogelijk om op maat gemaakte NLP programma's als in-company training uit te voeren.


Agenda

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

opleiding start op
19 april 2023
Milonga
NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

start op
12 april 2023
Milonga
NLP Surplus

NLP Surplus

eenmalig 4 dagen voor practitioners en masters
Milonga
Familieopstellingen dagworkshop

Familieopstellingen dagworkshop

Werken met Familieopstellingen, organisatieopstellingen en Walking In Your Shoes
10 februari 2023
Deventer
Walking In Your Shoes Facilitator

Walking In Your Shoes Facilitator

Opleiding tot Facilitator van Walking In Your Shoes.
12 januari 2023
Deventer
Voor meer opleidingen klik hier