Workshop Walking In Your Shoes

Workshop Walking In Your Shoes

Ben je op zoek naar helderheid over belemmerende patronen of kernovertuigingen die je tegenhouden om te leven zoals je wilt? Wil je uitzoeken wat de dynamiek van een relatie is? Wil je weten waarom je bepaalde symptomen hebt en wat de weg is naar welzijn? Wil je misschien weten wat er in jouw team, bedrijf of project aan de hand is waardoor de dingen toch niet gaan zoals je zou willen? Of begeleid je mensen en wil je ontdekken wat deze nieuwe methode jou als professional kan bieden? Heb je andere vragen die te maken hebben met jouw persoonlijke ontwikkeling, werk en relaties?
Dan is deze workshop voor jou! 

Kijk bij WIYS voor uitgebreide informatie over wat Walking In Your Shoes is, hoe het werkt en wat je ermee kunt. 

Unieke Body/Mind-techniek voor inzicht en transformatie

In deze workshop krijg je als deelnemer alle mogelijkheid om jouw persoonlijke vraagstukken in te brengen die vervolgens onder begeleiding van gecertificeerd trainer/facilitator Ida Baas 'gelopen' worden. 
Walking In Your Shoes is een Body/Mind-techniek die empathie, mindfulness, beweging en lichaamswijsheid combineert. Deze eenvoudige maar krachtige methode werkt op een diep niveau, maakt patronen en relaties inzichtelijk en maakt gebruik van het zelfherstellend en transformerend vermogen van ons lichaam. 

De manier van werken vertoont verwantschap met (Familie-)opstellingenwerk. Een vraag of thema wordt door een representant, de 'Walker' of door de persoon zelf 'gelopen' (de 'Walk'). De 'Walker' loopt in de spreekwoordelijke schoenen van de persoon of het thema. Tijdens de 'Walk' komt de 'Walker' in contact met het dieper weten ofwel met de lichaamswijsheid. Ida leidt als facilitator, de 'Walker' door het proces waardoor het lichaam direct ervaart hoe het beweegt van blokkade naar eigen innerlijke hulpbronnen en transformatie. 

Deze workshop wordt gegeven door Ida Baas. Ida is opgeleid door Joseph Culp die een van de twee Amerikaanse grondleggers is van Walking In Your Shoes. Lees bij WIYS meer over hoe de methode is ontstaan en informatie over de grondleggers. 

 

Data workshop Walking In Your Shoes

De workshop vindt plaats van 13:00 uur tot 17:30 uur.
Locatie: De Horizon, Koningin Wilhelminalaan 20, 7415 KS  Deventer.

Data:

Zaterdag 3 juli 2021

Vrijdag 27 augustus 2021

Vrijdag 24 september 2021

Vrijdag 15 oktober 2021

Nieuwe data volgen

 

 

Prijs workshop Walking In Your Shoes

De kosten voor de workshop in 2021, incl. koffie/thee bedragen € 95,00

Indien je bij JBL trainingen een NLP opleiding volgt, of deelneemt aan de opleiding Walking In Your Shoes Facilitator en aan het TOPjaar van JBL trainingen dan kun je aan deze dag deelnemen voor € 75,00

 

 

Vragen over onze opleidingen en workshops? Neem dan contact met ons op:

06-29 54 58 32

ida@jblt.nl

{foreach training_date} {/foreach}