Trainingen Inzicht in eigen denken en handelen

Ook voor dit programma geldt dat de opzet en inhoud van te voren goed op uw situatie wordt afgestemd, zodat wij aansluiten op de door u gewenste doelstelling... En wij doen méér.

Inzicht
De basis van het programma 'Inzicht in eigen denken en handelen' ligt in het gegeven dat niets een betekenis heeft, behalve de betekenis die wij er aan geven. Door middel van de toegepaste methode van werken krijgt u inzicht in de manier waarop u betekenis aan de dingen om u heen geeft, welk effect ze op u hebben en tot welk gedrag ze uiteindelijk leiden. Blijkbaar filteren wij de impulsen die op ons afkomen. Het is natuurlijk heel mooi om te gaan herkennen hoe wij dat doen, waarom een ander het anders doet en hoe deze filters uw stemming en fysiologie aansturen om uiteindelijk in gedrag weer zichtbaar te worden voor de buitenwereld.

Communiceren met uzelf en met anderen
Tijdens het programma wordt helder op welke wijze u met uzelf communiceert en hoe u dit doet in relatie tot anderen. Per dag razen er zo'n 60.000 gedachten door ons hoofd in de vorm van onze interne communicatie. U kunt zich voorstellen wat het positieve effect zou kunnen zijn als u een manier van interne communicatie kunt kiezen die u meer ondersteunt. Met deze training vergroot u uw communicatieve mogelijkheden. U bent nog meer in staat om het gewenste resultaat te behalen. Ook ervaart u alle mogelijkheden die u heeft om nog effectiever te reageren op gedrag van anderen.

Proactiviteit en de Cirkel van Invloed
Bijdragen en Invloed hebben zijn voor de meeste mensen belangrijk. Het geven van energie aan zaken waar we invloed op hebben geeft energie! Als we spreken van proactiviteit dan hebben we het eigenlijk over: "er is altijd een keuze mogelijk" en "ik zit aan het roer van de boot die mijn eigen leven heet". De inzichten die u tijdens de training opdoet geven u meer mogelijkheden om uw cirkel van invloed te vergroten.

Overtuigingen en waarden
Wie wij als mens zijn, resulteert in wat wij doen. Wat wij zelf geloven over wie wij zijn, zou wel eens werkelijkheid kunnen worden. Tijdens de training zult u nog meer inzicht verkrijgen in de overtuigingen die u heeft over uzelf en in de voor u belangrijkste waarden. Waarden zijn (vooral op onbewust niveau) essentiële richtingbepalers: ze motiveren ons vooraf en we gebruiken ze om achteraf te evalueren of we ergens tevreden mee zijn. De voor u (onbewust) belangrijkste waarden te leren kennen, opent mogelijkheden om tot andere keuzes te komen en effectievere beslissingen te nemen. Ook over wie u bent en wie u wilt zijn.

Doelgerichtheid
Energy flows where the intention goes
Wij ondersteunen u in het verkrijgen van inzicht in hoe u uw doelen kunt bereiken, hoe u uw aandacht kunt focussen, de juiste acties kunt uitvoeren en hoe u gebruik kunt maken van de wet van de aantrekkingskracht.

En écht nog veel meer.....
Wij vinden het erg leuk om met u in gesprek te gaan en te luisteren naar uw wensen, doelstellingen, dilemma's en uitdagingen, om met u de verbinding aan te gaan en samen een programma samen te stellen dat uw wensen overtreft.

U kunt hier gemakkelijk contact met ons opnemen. Ook kunt u rechtstreeks bellen met Ida Baas: 06-29545832

Agenda

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

opleiding start op
19 april 2023
Milonga
NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

start op
12 april 2023
Milonga
NLP Surplus

NLP Surplus

eenmalig 4 dagen voor practitioners en masters
Milonga
Familieopstellingen dagworkshop

Familieopstellingen dagworkshop

Werken met Familieopstellingen, organisatieopstellingen en Walking In Your Shoes
10 februari 2023
Deventer
Walking In Your Shoes Facilitator

Walking In Your Shoes Facilitator

Opleiding tot Facilitator van Walking In Your Shoes.
12 januari 2023
Deventer
Voor meer opleidingen klik hier