Leiderschap, NLP, Opstellingen, Walking In Your Shoes, Opleidingen en Workshops voor Persoonlijke en Professionele Groei!

Wij geloven dat ieder mens het verschil maakt. Vanuit onze passie faciliteren wij graag mensen en organisaties om vanuit hun eigen kracht het verschil te maken.

Bij de The Leadership Factory en JBL trainingen ben je op de goede plek voor persoonlijke en professionele groei. Met verhelderende en persoonlijke NLP opleidingen, ervaringsgerichte workshops, trainingen Systemisch Werken (opstellingen), Walking In Your Shoes, Leiderschapstrainingen, Inzichtstrainingen in eigen denken en handelen (incompany) en Teamtrainingen (incompany) bieden wij daarvoor alle mogelijkheden. De persoonlijke invulling die onze trainers aan opleidingen en trainingen geven, maakt deelname tot een leuke, unieke en eigenzinnige ervaring.

De 'why' is hetzelfde, de werkwijze een beetje anders. Daarom hebben we twee organisaties:JBL trainingen (NLP opleidingen en Systemisch Werken) en The Leadership Factory (incompany trainingen voor leiderschap en teamontwikkeling).


NLP

Wie wil kennismaken met de ongekende kracht van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is welkom bij onze verrassende (gratis) workshops en informatieavonden.
De JBL trainingen biedt verschillende gecertificeerde NLP opleidingen en effectieve trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Op de gratis NLP informatieavond en mini NLP workshop laten we je kennismaken met het NLP Communicatiemodel. JBL trainingen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor NLP (nvnlp) en is CRKBO geregistreerd.

Voor groei in persoonlijk leiderschap en teambuilding voor MT en directieteams verzorgt The Leadership Factory diverse leiderschaps- en communicatietrainingen onder -veel- meer op basis van de inzichten van Covey, Belbin, Collins, Drücker, Senge, etc. Uiteraard zijn de programma's op maat en volledig afgestemd op de wensen van de organisatie.

Agenda

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

opleiding start op
25 maart 2020
Milonga
NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

NLP Master Practitioner en Persoonlijk Leiderschap

start op
27 november 2019
Milonga
NLP Surplus

NLP Surplus

eenmalig 4 dagen voor practitioners en masters
22 september 2020
Milonga
NLP Informatieavonden

NLP Informatieavonden

Gratis interactief kennismaken met NLP
23 oktober 2019
15 november 2019
Vught en Deventer
Familieopstellingen dagworkshop

Familieopstellingen dagworkshop

Werken met Familieopstellingen, organisatieopstellingen en Walking In Your Shoes
13 december 2019
20 maart 2020
15 mei 2020
04 september 2020
13 november 2020
Deventer
Voor meer opleidingen klik hier